Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Durván túlsúlyos fiatal nő hol ismerkedjen?
Előző kérdésemet 10 perc után törölték,nem értem.
Foggyál le és hasonló oltogatások nem érdekelnek,csak tippek es hasznos ötletek.
Egyre viccesebb vagy. Neked nem terem babér, ha egy többszáz fős munkahelyen sem kellesz senkinek.
Persze,persze mindjárt jön a magyarázat,hogy mind nő...
Okés, megértem hogy üzemi kaját eszel, viszont csak attól, hogy a menzán ebédelsz, nem leszel majdnem 100 kiló. Az a rágcsától, csokitól, csipsztől, keksztől, cukros üdítőtől és alkoholtól leszel. Meg az éjszakai zabálástól.
Simán ehetsz reggelire fehér kenyérből pirítóst kávéval (cukorról szokj le) ebédelj a menzán, munkában ha van kv szünet, egyél egy almát vagy müzli szeletet, vacsorára meg egyél salátát, csirkével vagy tonhallal, vagy túrót hagymával, paradicsommal, retekkel stb. És mozogj valamit, járj biciklivel munkába vagy fuss vagy tornázz otthon. Ha így nem fogysz le, akkor nagyon nagy baj van a pajzsmirigyeddel.
Még valami!Drága az alma és a leveszöldség? No és mit veszel helyette vacsorára? tésztát, kekszet, csokit? Na, az is drága.
Lefogyni, leépülni a legegyszerűbb és legolcsóbb dolog a világon.
Én már csak tudom... 54kg vagyok férfiként.
Mivel ingyen energia nem létezik, a tested sem képes magát fenntartani tápanyag nélkül. Feléli a tartalékokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!