Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Durván túlsúlyos fiatal nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Durván túlsúlyos fiatal nő hol ismerkedjen?

Figyelt kérdés

Előző kérdésemet 10 perc után törölték,nem értem.

Foggyál le és hasonló oltogatások nem érdekelnek,csak tippek es hasznos ötletek.

2019. dec. 9. 09:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 anonim ***** válasza:
100%
backi főzől egy nagy adag krumplifőzeléket, elég két napra, aztán eszel csirkét > rohadt olcsó. Csomó krumplis kaja van, mind olcsó, kiló alma, stb. A víz meg azért tán olcsóbb, mint a cukros üdítőitalok, de ha még arra is sokallod a pénzt, igyál csapvízet, én is azt szoktam, Magyarországon full jó az ívóvíz minőség. és ezenkívül meg nem .. ekkora súllyal nem kell futni elsőre, baromira elég, ha gyorsabb tempóban sétálsz először keveset, majd ha már jobban megy többet. ennyi a nagy történet. Kenyeret meg mondjuk ne egyél mert az hízlal rendesen, azt nehéz egyedül megkerülni, hát abban meg már Uram bocsáss próbálj meg mértéket tartani, az eddigi 4 szelet helyett, 2. Nagy tudomány.
2019. dec. 9. 12:53
 72/77 anonim ***** válasza:
100%

Egyre viccesebb vagy. Neked nem terem babér, ha egy többszáz fős munkahelyen sem kellesz senkinek.

Persze,persze mindjárt jön a magyarázat,hogy mind nő...

2019. dec. 9. 12:53
 73/77 A kérdező kommentje:
munkahelyen nem ismerkedek, meg igazából sok az idős,apukám korabeli.
2019. dec. 9. 12:57
 74/77 anonim ***** válasza:
100%

Okés, megértem hogy üzemi kaját eszel, viszont csak attól, hogy a menzán ebédelsz, nem leszel majdnem 100 kiló. Az a rágcsától, csokitól, csipsztől, keksztől, cukros üdítőtől és alkoholtól leszel. Meg az éjszakai zabálástól.

Simán ehetsz reggelire fehér kenyérből pirítóst kávéval (cukorról szokj le) ebédelj a menzán, munkában ha van kv szünet, egyél egy almát vagy müzli szeletet, vacsorára meg egyél salátát, csirkével vagy tonhallal, vagy túrót hagymával, paradicsommal, retekkel stb. És mozogj valamit, járj biciklivel munkába vagy fuss vagy tornázz otthon. Ha így nem fogysz le, akkor nagyon nagy baj van a pajzsmirigyeddel.

Még valami!Drága az alma és a leveszöldség? No és mit veszel helyette vacsorára? tésztát, kekszet, csokit? Na, az is drága.

2019. dec. 9. 13:31
 75/77 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Te tényleg el tudtad magad fogadni? Mert lesír az emberről, ha nincs önmagával megbékélve. Általában ezt megérzi a többi ember és nem is keresik a kapcsolatot vele. Talán előbb tedd fejben helyre a dolgokat. Nekem nem úgy tűnsz, hogy lelkileg kiegyensúlyozott lennél. Nagyon sok túlsúlyos nő van, párkapcsolatban. Ha neked valóban megfelel a mostani állapotod, akkor azt tükröznék a megnyilvánulásaid is a kommentekre.
2019. dec. 9. 13:34
 76/77 anonim ***** válasza:

[link]

Ennyit a fogyásról.

2019. dec. 9. 13:45
 77/77 anonim ***** válasza:
46%

Lefogyni, leépülni a legegyszerűbb és legolcsóbb dolog a világon.

Én már csak tudom... 54kg vagyok férfiként.

Mivel ingyen energia nem létezik, a tested sem képes magát fenntartani tápanyag nélkül. Feléli a tartalékokat.

2019. dec. 9. 14:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!