Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Durván túlsúlyos fiatal nő hol ismerkedjen?
Előző kérdésemet 10 perc után törölték,nem értem.
Foggyál le és hasonló oltogatások nem érdekelnek,csak tippek es hasznos ötletek.
Azért háritom mert nem ez a téma.
Ennsem írok oda egy sütés főzés kérdéshez a szexuális vágyaimat.
Telejsen máshova tartozik és mint irtam ez nem fogyókúrás kérdés.
De könyörgöm, ez teljesen idetartozik, mert összefügg a kettő, egyikből jön a másik.
Túlsúlyos vagy, és nem találsz párt. Ez az alapproblémád.
Mi a megoldás? Le kell fogyni. Ennyi. Még mindig több férfi szereti a vékony nőket, mint az elhízott disznókat.
Ha ez ezen múlna nem lennének szinglik csak 90 kg felett.
Aki írna az privatban tegye meg legyen szíves ,megjött a troll gyülekezet.
Akikkel komoly kapcsolatom volt az egyik iskola társam volt gimnáziumban , a másik pedig egy barátnőm unokabátyja.
Azóta viszont elkoltozten és sokat dolgozom :(
Isten bizony nem akartalak oltani, de bicskanyitogató a stílusod.
Akkor leírom újra. BÁRHOL,ha nem vagy olyan, mint egy tüskes malac.
Próbáltak már felszedni kávézóban. Koncerten. Kiránduláson. Boltban. Parkban. A férjem mellől strandon. Igazából csak a kisugárzásodon múlik. De te totál begubóztál,keresed a kibúvokat.
Én vagyok a 120 kilós nő. Most 85 vagyok. A csúcs 158 volt.
Ha te is gyenge szar vagy mint én menj el bypassra. Aztán ne pisogjál. A párom ugyanaz, semmivel sem szeret jobban, mint akkor. Tehát jó pár bárhol.
Nem akartam semmi bicskanyitogatot irni tényleg, csak amikor mindenki a fogyókúraval ugrik nekem kicsit sok.
Szerencséd volt ,nekem többen mondtak azt hogy ha vékony lennel összejönnek veled.De találok olyat akinek igyis tetszem remelem.
Mert ha valaki ilyet mond mind ezek az emberek akkor csak a külsőt nézi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!