Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Durván túlsúlyos fiatal nő hol ismerkedjen?
Előző kérdésemet 10 perc után törölték,nem értem.
Foggyál le és hasonló oltogatások nem érdekelnek,csak tippek es hasznos ötletek.
Ja, és akkor csodálkozol, hogy elhízott vagy, eszed a sok sz..r egészségtelen kaját, ahelyett, hogy magadra főznél egészségesen.
De te is csak a könnyebbik utat választod, aztán meg rinyálsz hogy kövér vagy, meg hogy senkinek se kellesz.
Tömeggyártás, a legrosszabb, azt hiszed, hogy az mind egészséges, amit ott eszel?
Az az egészséges, amit te saját magad készítesz, mert tudod, hogy mi van benne.
Ja csak az éppen fehérlisztes, cukros kaja és lehet hogy cukros vagy, IR-es, PCOS-s akkor pedig halálos ítélet.
Főznél hétvégén kétfélét és szerdáig lenne kajád. Én is főzök és azt visszük a férjemmel, olcsóbb és egészségesebb
Ide nem írom le a város nevét.Aki szeretné,csak Privátban.
Sok az ismerős.
Van piac igen ,minden csütörtöki napon.Csak az Atlag ember csütörtök 6-12ig általában a munkahelyén van.
Ehetném hidegen a maradekomat,a normal étkezés helyett.
Még csak helyem se lenne megenni,nem vihető be az étkezdébe saját.
Amit pedig étkezésre kapunk pénzt a munkáltatónál itt tudom elkölteni.
Akknek Olyna a munkahelye megértem ,volt ahova Enis vittem de itt nem megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!