Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Durván túlsúlyos fiatal nő hol ismerkedjen?
Előző kérdésemet 10 perc után törölték,nem értem.
Foggyál le és hasonló oltogatások nem érdekelnek,csak tippek es hasznos ötletek.
Azért mert kiírtam valamiről kérdést és telejsen más témáról
Kezdenek el válaszolni.
Autós kérdésnél írna le valaki hogy mit kell szedni köhögés ellen.
Nem arra vaalaszolnak ami a kérdés, plusz ha ezen múlna csak a vékony nőknek lenne párja, ami azért szétnézve a világban nem igaz.
Mi az, hogy nincs köze a kérdéshez ? Így kezded a mondandódat, hogy : DURVÁN TÚLSÚLYOS...
Teljesen önellentmondásos vagy, azt hangoztatod, hogy a kövérség szinte semmi hátránnyal nem jár, közben meg azért írtad ki a kérdést, mert speciális esetnek tartod magadat párkapcsolat létrehozásához a súlyodból kifolyólag. na mindegy, én lezártam. Sok sikert.
Emberek, hagyjuk a kérdezőt. Úgyis csak azt hallja meg, amit akar. Az ő problémája, nem a miénk. Majd egy kövér macskás nő lesz évek során, ha annyira ostoba, hogy nem jut el a tudatáig, hogy vékonyan sokkal kapósabb az ember, mint durván elhízottan.
De állítása szerint k..rva sok pénz kell, hogy lefogyjon valaki. :D :D :D Ez a nap poénja. KIFOGÁS!
Mi kerül pénzbe, hogy valaki otthon tornavideókra tornázzon, lemenjen futni?
Plusz talán oda kéne figyelni a napi ételbevitelre és minőségére.
De tudod mit kérdező, ez a te nyomorod. Ha nem akarsz változni, ám legyen. De akkor csodát se várj. Nagyon kis százaléknak tetszenek az elhízott emberek. Te pedig így SENKINEK SE FOGSZ KELLENI!
Aki szerint nem kell hozzá pénz vásároljon be egy hétre megtudja.
Alap élelmiszerekből is sok,nemhogy ilyen olyan extra dolgok és zöldség gyümölcs!Nemtudom más nem jár bevásárolni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!