Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Durván túlsúlyos fiatal nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Durván túlsúlyos fiatal nő hol ismerkedjen?

Figyelt kérdés

Előző kérdésemet 10 perc után törölték,nem értem.

Foggyál le és hasonló oltogatások nem érdekelnek,csak tippek es hasznos ötletek.

2019. dec. 9. 09:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/77 anonim ***** válasza:
48%
Nincs rendben, mert ha rendbe lennél magaddal már lenne párod
2019. dec. 9. 10:45
 22/77 anonim ***** válasza:
48%
miért kéne bármit is költeni a fogyásra ? ezt nem is nagyon értem. Jó minimálisan kell, mert normális kaját kell enni, ami azért drágább mint a szar kaja, de ennyi. Emellett vizet iszol, ha unod, citrommal, plusz mozogsz. nem egy akkora was is das
2019. dec. 9. 10:48
 23/77 A kérdező kommentje:

Nem akaork eltérni ilyen dolgok fele mert nem ez a téma.

Az ugymond egészséges étel drága,többszörös ára van.

Ha semmi különlegest nem nézünk, akkoris elég a zöldségek árát látni mennyi .

Ezek mind drágák, az edzés vagy más óra szinten nincs ingyen.

2019. dec. 9. 10:51
 24/77 anonim ***** válasza:
79%
Mozgás lehet ingyen is, otthonra egy szobabicó és kész.
2019. dec. 9. 10:52
 25/77 A kérdező kommentje:

Mint irtam nem ilyen témába akarom elvinni a kérdést a továbbiakban ilyenekre nem reagálok.

Épp Spinning órára jartam korábban, otthon nem sportolhatok garzonom van a cuccaim is alig férnek el.

2019. dec. 9. 10:55
 26/77 anonim ***** válasza:
48%

Hormonálisan rendben vagy?

Ha viszonylag szép az arcod, és egyenletesen oszlik el rajtad a felesleg, akkor nekem pl. nem gond(pedig vékony vagyok).

2019. dec. 9. 10:56
 27/77 anonim ***** válasza:
75%

Kicsilány, ha már úgyis internetezel, keressél már rá arra a szóra, hogy tornavideó. Mennyi találatot fogsz kapni? Elárulom, sokat! És ehhez még ki se kellett mozdulni otthonról.

Tavasszal meg nyáron lemész futni, az is ingyen van. Oké, kell hozzá egy sportcipő, veszel 12 ezerért egyet, oszt jó napot.

De még mindig nem írtad le, hogy miket eszel. Tudod, az vagy, amit megeszel.

Az édességeket kiiktattad az étkezésedből? Maximum minél több kakaótartalmú étcsokit egyél. Meg van a napi minimum 2 liter víz elfogyasztásod?

Meg lehet tanulni kenyeret készíteni, fillérekből meg van, párom így készít minőségi kenyeret lisztből itthon, úgyhogy mi ezért nem eszünk sz..r fehér kenyeret.

A barna rizs se sokkal drágább a fehér rizstől.

Nemcsak zöldségeken kell élni, aki fogyni szeretne.

2019. dec. 9. 10:56
 28/77 anonim ***** válasza:
48%
Oké, nem akarsz lefogyni, nos így max olyan pasit találsz, aki nem túl esztétikus vagy jó pasi, de ilyen nőkre bukik.
2019. dec. 9. 10:58
 29/77 A kérdező kommentje:

Nem fogyókúra topikot akartam, mint irtam is.

Anyagi lehetőségeim korlátozottak mert a lakásom részletét fizetem,nem drága dolgokra fogok költeni.

:) aki az eredeti kérdésre válaszolt annak köszönöm !!

2019. dec. 9. 10:59
 30/77 anonim ***** válasza:
66%
Lusta vagy mozogni azért vagy disznó.
2019. dec. 9. 11:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!