Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol/hogy ismerkedjen egy fiatal lány Budapesten?
Nemrégiben költöztem Budapestre, a várost nagyon szeretem, de nem igazán ismerek senkit, illetve nem kerültem közelebbi kapcsolatba senkivel. Szóval nincsenek barátaim, ezáltal eljárni sem tudok szórakozóhelyekre, ahol nyilván lehet pasizni. Társkeresőzni nem akarok mert 1.nem az én világom, erőltetett az egész 2.a felhozatal elég érdekes negatív értelemben.
Mit tehetnék?
21L
Ez így nagyon necces lesz. Egyedül egy szórakozóhelyen nagyon nem jó ötlet.
Inkább online, de az is nagyon alja...
Mivel itt már egy rakás privit kaptál, szerintem nem lesz gond.
Szerintem előbb baráti társaságot "szerezz" munka vagy iskola révén, és úgy már menni fog magától, hisz együtt járkáltok majd el szórakozni. Hozzák a haverok az innen onnan ismert ismerőseiket, és így lehet ismerkedni :)
Én is rengeteget társkeresőztem 20-on évesen, de SOHA nem jöttem össze senkivel onnan. Tényleg a legalja.
Igen, kapok már privát üzeneteket, elég szörnyűek, pontosan ezért nem szeretem a társkeresőket sem.
Kondiba kondizni megyek, nem pasizni. Meg olyan átlátszó próbálkozás ott nyomulni, nem?
Igen, ez nekem is eszembe jutott, hogy baráti társaságot kéne kialakítani, de az még nehezebb, mint párt találni.. Legalább társkeresésre vannak oldalak (még ha borzasztóak akkor is) de barát keresésre már nincs ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!