Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Durván túlsúlyos fiatal nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Durván túlsúlyos fiatal nő hol ismerkedjen?

Figyelt kérdés

Előző kérdésemet 10 perc után törölték,nem értem.

Foggyál le és hasonló oltogatások nem érdekelnek,csak tippek es hasznos ötletek.

2019. dec. 9. 09:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 anonim ***** válasza:
100%
Márpedig igaza van a válaszolóknak.. igen a fogyásnak rengeteg köze van a kérdésedhez. Azt kérdezed ugyanis, hogy hol ismerkedjen egy kövér nő. Ez a lényeg, hogy nincs egy olyan hely vagy felület ahol a "durván túlsúlyos" nők vonzónak számítanának. Ami nem vonzó egy diszkóban az a strandon sem az és tinderen sem. Nincs egy olyan hely ahol az eddiginél több sikered lesz. Én nem is próbálok meg mondani neked semmit, hisz szemmel láthatólag nem vagy hajlandó elfogadni az igazságot. Monjduk az fura hogy az előbb azt írtad hogy egy fél ház árát elköltötted a fogyásra (erre kíváncsi lennék.. ) aztán meg azzal jössz, hogy neked márpedig nincs pénzed fogyásra. Elárulom, hogy a fogyással pénzt spórolsz, mivel mondjuk fele annyit eszel. Neked sajnos nem csak a küldőddel van a baj.
2019. dec. 9. 12:34
 52/77 anonim ***** válasza:
100%

Mondtam kérdező, tanulj meg kenyeret sütni. Fillérekből meg van, míg veszed a drága kenyeret a boltban.

Nem kell 1600 ft-ért zöldséget venni, lehet venni 300 ft-ért répát, 400 ft-ért fagyasztott zöldborsót, zöldbabot, lencse is olcsó, 300-400 ft egy kg narancs, ezek hol drágák?

2019. dec. 9. 12:34
 53/77 A kérdező kommentje:

Kenyeret sütni nincs időm, munka plusz utazás mellett ez már nem fér bele.

Nálunk ezek a termékek nem ennyibe kerülnek, fagyasztott borsót gyakran veszek azt tudom.

Leves zöldség csomag 1000ft 😮

Vannak árak rendesen.

2019. dec. 9. 12:36
 54/77 anonim ***** válasza:
100%
Hol ennyi kérdező?
2019. dec. 9. 12:38
 55/77 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, arra van időd, amire szánsz. Páromat most kérdeztem a kenyérsütésről:

20 perc a dagasztás előkészítés, 1 óra a kelesztés és 1 óra a sütés. Nincs ennyi időd heti kétszer? És akkor otthon nem is főzöl? Nem végzel házimunkát?

2019. dec. 9. 12:38
 56/77 A kérdező kommentje:

Borsod megyei városban ennyi.

De ez már,hogy hol minek mennyi az ára minden csak nem az eredeti kérdés az ismerkedésről..

2019. dec. 9. 12:39
 57/77 anonim ***** válasza:
100%

Ne mondd már, pesten nem ennyi!

Minden szombat reggel 6kor már a piacon vagyok és nem kerül ennyibe!

2019. dec. 9. 12:40
 58/77 A kérdező kommentje:

Otthon nem főzök ,munkahelyen eszem főtt ételt.

Tudok főzni mielőtt jönne a klasszik betámadás, de egy főre nem igazán éri meg.

2019. dec. 9. 12:42
 59/77 anonim ***** válasza:
100%

ez 650!

[link]

ha külön veszed pedig olcsóbb is!

2019. dec. 9. 12:43
 60/77 A kérdező kommentje:

Pedig ennyI,ha ramirsz privatban leirom a város nevét.

Nekem is jobb lenne ha olcsóbb volna hidd el 😀

2019. dec. 9. 12:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!