Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Durván túlsúlyos fiatal nő hol ismerkedjen?
Előző kérdésemet 10 perc után törölték,nem értem.
Foggyál le és hasonló oltogatások nem érdekelnek,csak tippek es hasznos ötletek.
A kiírásban is írtam,oltogatas meg ilyesmi nem érdekel.
Hosszú évekig próbáltam fogyni semmi eredménnyel,százezrek mentek rá,sok idő és energia ,az eredmény nulla.
Most már úgy vagyok vele nem érdekel.
Talán el kéne menni pajzsmirigy kivizsgálásra, mert lehet, hogy ez a problémád.
Azért leírhatnád légyszi, hogy miket eszel, miket sportolsz.
Egyébként az egészséged miatt érdemes lefogyni, de úgy látom, hogy te nem akarsz sokáig élni. Rengeteg egészségkárosító hatása van a túlsúlynak.
Nem feladni kell, hanem kitartani a célod mellett. Lehet, hogy amiket akkor csináltál nem volt jó. Számoltad, hogy mennyi kalóriát, cukrot viszel be egy nap? Mennyit mozogtál egy nap? Több kalóriát elégettél, mint amennyit bevittél?
Az okot keresd meg, hogy mi lehet a hiba, nem gyáva módon megfutamondi és feladni kell.
Hazánk a 4. legelhízottabb ország a világon, nehogy már ne találj magadhoz méltó ugyanolyan elhízott embert?!
Feladtam mert egy fél lakás árst amit örököltem költöttem el erre és ha így sem sikerült nem erdkeel a dolog.
Élek dolgozom élem az életem ... minden rendben csak szeretnék párt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!