Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon van rá esély hogy egy fiatal 21 éves nő ismerkedjen és találjon is párt?
5 évvel idősebb lennék és meglenne már a diplomám én ismerkednék vele :D
Tuti fog találni párt!
Gyerek mellett nem kapnék elég szeretetet. Úgy érezném ők sokkal fonzosabbak nálam, ami iszonyat kiábrándító. Nem tudnánk szexelni a kanapén, a konyhában, a lépcsőn, az udvaron, sőt... Lehet hogy sehol. Főleg nem napi 3x.
Asszem kihagyom...
21 vagyok. Normális kapcsolatom még nem is volt... Nem hogy gyerekvállalás gondolata.
Ezzel mindent elmondtam.
Komplett városokat lehetne megtölteni azokkal a nőkkel, akik felelőtlenül, naívan hagyják magukat felcsinálni, aztán kétségbeesetten keresik a következő férfit, akinek biztos az a vágya, hogy valaki más gyerekét nevelje.
Eleve nagyon ritka , hogy valaki 20 éves korában megtalálja azt az embert, akivel leélheti az életét, nincs semmi problémájuk egymással,akivel összeillenek. Józan ésszel következtetve 20 évesen durván ott tart, hogy minimum annyi kapcsolata lesz még, mint amennyi eddig volt... de inkább több. Szóval marha nagy hülyeség ilyenkor gyereket szülni, amikor m3g a saját élete sincs rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!