Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Van még esély? Nagyon kiakadt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még esély? Nagyon kiakadt rám?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet hogy megismerkedtem egy lánnyal, elég jól halattak a dolgok megvolt az első randi, meg még egy pár és végre sikerült elérnem hogy elhívjon magához el is mentem szülei sehol sem (ennek még jobban örültem). Majd beszélgettünk ettünk majd szóba hozta hogy nem nézünk meg e egy filmet. Én erre igent mondtam. Már ment egy jó ideje a film amikor megkért hogy nem mennék e ki a konyhába popcornért elindultam majd még odabökte hogy a szekrényben van a mosogató fölött. Én kerestem meg is találtam nagy nehezen de ilyen lapos "izé" volt barna zacskóban (vagy miben). Nem tudtam hogy mit csináljak hogy kell ezt elkészíteni, nem akartam balpénisznek tűnni hogy nem tudok ilyen alap dolgot így hát kockáztattam de nem jött be... Gondoltam nem valami nehéz ezt megcsinálni így hát úgy ahogy volt bedobtam a sütőbe (aminek nyitva volt az ajtaja) és otthagytam mentem vissza a lányhoz és fojtattuk a filmnézést majd egy 20 perc múlva kérdezi hogy "még nincs kész a kukorica?" én erre azt válaszoltam hogy "nemtudom" megállította a filmet kimentünk együtt és borzasztó büdös volt és füstölt a sütő kinyitottuk és a kukorica mögött ott volt egy cica ami mint kiderült az ő a macsekja volt. Ő erre nagyon kiborult és elkezdett ütni rúgni és ordította hogy takarodj én elmentem.

Szerintetek nem reagálta túl a dolgot? Mert nekem honnan kellett volna tudnom hogy ott az ő "Kormi" cicájának az alvóhelye. Másrészt nagyon sajnálom az esetet mert nagyon imádom a cicákat. Erre föl nemrég üzent nekem hogy felfog jelenteni állatkínzásért. Erre én nagyon megijedtem, mert ezért elég magas börtön jár. :(

Kérlek adjatok tanácsot, segítsetek! Mit csináljak hogy megbocsásson és ne jelentsen fel? (az esetet nagyon sajnálom)

2015. júl. 29. 20:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
76%
xDDDD Mért nem ettétek meg a macskát???!!!! Popcorn helyett az is jó!!!!!
2015. júl. 29. 20:46
 2/13 anonim ***** válasza:

szegény cica:/

én dühös lennék rád, ordibálnék, megütnélek , soha többé nem akarnálak látni , DE nem jelentenélek fel.

17L

hagyd békén , nem tehetsz semmit,ha sajnálkozol csak rosszabb lesz.

2015. júl. 29. 21:16
 3/13 anonim ***** válasza:
Ha én tennék ilyet annak a lánynak a macskájával aki tetszik akkor nem jelentene fel, max valaki öt gyilkosságért.
2015. júl. 29. 21:21
 4/13 anonim ***** válasza:

Szegény macsek... :c

Hogy reagálta volna túl a dolgot, há megölted a macskáját te...

Honnan kellet volna tudnod?

Háát sehonnan, de szerintem ő sem gondolta volna, hogy van annyi eszed és bevágod a sütőbe a kukoricát, ami papír zacskóba van és biztos rá volt írva a csomagolására, hogy mégis hogyan készítsd el...

És nem láttad, hogy van bent egy macska a sütőben?? Szerintem elég nagy ahhoz, hogy észre tudd venni...

Felfog jelenteni és nem hiszem, hogy elfogadja a bocsánatkérésed. Mivel baleset volt, ezért nem hinném, hogy kapsz érte börtönt. De nem tudom, hogy van ez...

2015. júl. 29. 21:22
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
De váááárj,a macskájának a sütőben van a macska alvóhelye?😂 Ahol maguknak is sütik a kaját ott alszik a retkes macskája?😂😂
2015. júl. 29. 21:26
 6/13 anonim ***** válasza:
Looool xDDDDD
2015. júl. 29. 21:32
 7/13 A kérdező kommentje:
Hát őszintén szólva nemtudom hogy mért ott van az alvóhelye. De például nekünk volt nyulunk aki az erkélyen lakott egy szék alatt csinálhattunk akármit ahoz ragaszkodott.
2015. júl. 29. 21:33
 8/13 anonim ***** válasza:
hát egyrészt, miért a sütőben akarod megsütni a kukoricát és miért nem a mikróban?:D másrészt honnan kellett volna tudnod hogy a macska ott héderezik és te hogy nem láttad?:D aztán végülis csak baleset volt, én egy idő után megbékélnék a dologgal
2015. júl. 29. 21:46
 9/13 anonim ***** válasza:
Kérdező,de a te esetedbem egy nyúl volt az erkélyen..nem a sütőben,ahol a család süti a vasárnapi ebédet..😂😂 De ha esetleg megbkél a csaj,és elhív ebédre hozzájuk,akkor majd jusson eszedbe,hogy a sülthusin lehet vannak macdka maradvnyok..😂😂 Amúgy ez ibkább igénytelen,mint vicces..bár még így korán reggel is jót nevetek rajta..😂😂 #6-os voltam..😂
2015. júl. 30. 07:53
 10/13 anonim válasza:
80%
Tényleg senkinek nem esik le, hogy ez kamu? :D
2015. júl. 30. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!