Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon van rá esély hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon van rá esély hogy egy fiatal 21 éves nő ismerkedjen és találjon is párt?

Figyelt kérdés
Akinek már 2 gyereke va. Barátnőm sajnos úgy járt hogy a parja ott hagyta 2 gyerekkel. Elég szép arcú lány. Kicsit teltebb idomokat de amúgy a belsője az tökéletes. Remek háziasszony és jól bánik a gyerekekkel is.
2016. máj. 13. 10:39
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Nagyon fiatal még a 2 gyerekkel, idősebb korban könnyebb lenne. Vagy nála idősebb férfiaknál. Egy 21 év körüli pasi még általában nem nyitott egy apaszerepre is.
2016. máj. 13. 11:40
 12/26 A kérdező kommentje:
Szóval akkor semmi esélye ? Kár. . Ő is így gondolja amugy. De hát ha ti férfiak ezt mondjátok. . Remélem azért megtalálása a hozzá valót.
2016. máj. 13. 11:46
 13/26 anonim ***** válasza:
#5 gyerekes anya nem találhat mást. Más pasi fog vele és a gyerekeivel élni, így a pasi akarva és akaratlanul is az apjuk lesz. Főleg ha a gyerekek kicsik, de gondolom azok, mert egy 21 éves nőnek nem lehet 15 éves gyereke.
2016. máj. 13. 11:50
 14/26 A kérdező kommentje:
Hát nyilván szeretne hogy a gyerekekkel is kijon jön és a potapjuk Legyen. De elsősorban a szerelmet keresi. Nem akar rögtön összebutorozni ..
2016. máj. 13. 11:54
 15/26 anonim ***** válasza:

#13:

Valóan a nevelő apjuk lesz, arra céloztam csak, hogy a társkeresésnél magának keressen társat, ne pótapát a gyerekeinek. De tud működni, láttam a saját környezetemben ilyet.

Mondjuk az elvált 35-40-es korosztálynál van esélye a hölgynek a leírtak alapján.

2016. máj. 13. 11:55
 16/26 A kérdező kommentje:
Az a baj :/
2016. máj. 13. 11:57
 17/26 anonim ***** válasza:
Én is baromi magányos vagyok, talán jobban mint bármikor eddig. Mégis várok, Nem jövök össze senkivel azért ,mert szép boci szemei vannak. Rengeteg a szép nő, de párkeresésnél semmit se számít ki hogy néz ki, ha nem tudok rajongani érte, mert mondjuk nem elég okos hozzám, vagy épp nem tud felizgatni.
2016. máj. 13. 12:02
 18/26 anonim ***** válasza:
0%
Egy ilyen takarító ,vagy bolti eladó szintű nővel nem lenne semmi közös témánk, nem tudná lekötni a figyelmem.
2016. máj. 13. 12:05
 19/26 A kérdező kommentje:
Valóban nem fontos a külső, de minden embernél a külső jelenti az első benyomást. Ne mond nekem azt hogy ha a pultnál ül egy 100 kg 2 cm -és hajú lány aki szemüveges .. Stb stb. Akkor oda mész hozzá? ! A szép külső és a kedves mosoly az szerintem elsőre sok férfit meg nyer és akkor a későbbiekben egyértelművé válik a viselkedés alapján hogy na akkor most lesz belőle hhoszutav vagy Sem. Amúgy a kerdesemtol Rég eltertunk. Férfiak válaszát vártam arra hogy 2 gyerekkel egy okos és szép nő találhat párt ? (Ne lone el most azt senki hogy okos nrm lehet mert gyereket vallalt (
2016. máj. 13. 12:06
 20/26 anonim ***** válasza:

Találhat ez nincs kizárva...

Viszont nálam az esélye 0 lenne. Miért nevelném én bárki gyerekét is? 1 Gyerek is sok, de 2...

Férfiak többsége szeret előre tervezni, és a nő+ csak úgy 2 gyerek nem épp a legjobb választás senkinek.

Valljuk be hogy simán lehet találni egy 23 éves ugyan ilyen lányt 2 gyerek nélkül is simán. Szerintem majd 30 éves kora körül ha lesz valami szingli 40-es pasi.

2016. máj. 13. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!