Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon van rá esély hogy egy fiatal 21 éves nő ismerkedjen és találjon is párt?
Figyelt kérdés
Akinek már 2 gyereke va. Barátnőm sajnos úgy járt hogy a parja ott hagyta 2 gyerekkel. Elég szép arcú lány. Kicsit teltebb idomokat de amúgy a belsője az tökéletes. Remek háziasszony és jól bánik a gyerekekkel is.2016. máj. 13. 10:39
11/26 anonim válasza:
Nagyon fiatal még a 2 gyerekkel, idősebb korban könnyebb lenne. Vagy nála idősebb férfiaknál. Egy 21 év körüli pasi még általában nem nyitott egy apaszerepre is.
12/26 A kérdező kommentje:
Szóval akkor semmi esélye ? Kár. . Ő is így gondolja amugy. De hát ha ti férfiak ezt mondjátok. . Remélem azért megtalálása a hozzá valót.
2016. máj. 13. 11:46
13/26 anonim válasza:
#5 gyerekes anya nem találhat mást. Más pasi fog vele és a gyerekeivel élni, így a pasi akarva és akaratlanul is az apjuk lesz. Főleg ha a gyerekek kicsik, de gondolom azok, mert egy 21 éves nőnek nem lehet 15 éves gyereke.
14/26 A kérdező kommentje:
Hát nyilván szeretne hogy a gyerekekkel is kijon jön és a potapjuk Legyen. De elsősorban a szerelmet keresi. Nem akar rögtön összebutorozni ..
2016. máj. 13. 11:54
15/26 anonim válasza:
#13:
Valóan a nevelő apjuk lesz, arra céloztam csak, hogy a társkeresésnél magának keressen társat, ne pótapát a gyerekeinek. De tud működni, láttam a saját környezetemben ilyet.
Mondjuk az elvált 35-40-es korosztálynál van esélye a hölgynek a leírtak alapján.
16/26 A kérdező kommentje:
Az a baj :/
2016. máj. 13. 11:57
17/26 anonim válasza:
Én is baromi magányos vagyok, talán jobban mint bármikor eddig. Mégis várok, Nem jövök össze senkivel azért ,mert szép boci szemei vannak. Rengeteg a szép nő, de párkeresésnél semmit se számít ki hogy néz ki, ha nem tudok rajongani érte, mert mondjuk nem elég okos hozzám, vagy épp nem tud felizgatni.
18/26 anonim válasza:
Egy ilyen takarító ,vagy bolti eladó szintű nővel nem lenne semmi közös témánk, nem tudná lekötni a figyelmem.
19/26 A kérdező kommentje:
Valóban nem fontos a külső, de minden embernél a külső jelenti az első benyomást. Ne mond nekem azt hogy ha a pultnál ül egy 100 kg 2 cm -és hajú lány aki szemüveges .. Stb stb. Akkor oda mész hozzá? ! A szép külső és a kedves mosoly az szerintem elsőre sok férfit meg nyer és akkor a későbbiekben egyértelművé válik a viselkedés alapján hogy na akkor most lesz belőle hhoszutav vagy Sem. Amúgy a kerdesemtol Rég eltertunk. Férfiak válaszát vártam arra hogy 2 gyerekkel egy okos és szép nő találhat párt ? (Ne lone el most azt senki hogy okos nrm lehet mert gyereket vallalt (
2016. máj. 13. 12:06
20/26 anonim válasza:
Találhat ez nincs kizárva...
Viszont nálam az esélye 0 lenne. Miért nevelném én bárki gyerekét is? 1 Gyerek is sok, de 2...
Férfiak többsége szeret előre tervezni, és a nő+ csak úgy 2 gyerek nem épp a legjobb választás senkinek.
Valljuk be hogy simán lehet találni egy 23 éves ugyan ilyen lányt 2 gyerek nélkül is simán. Szerintem majd 30 éves kora körül ha lesz valami szingli 40-es pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!