Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjen egy visszahúzódó (de magabiztos) 20 éves fiatal?
Figyelt kérdés
Disco, szórakozóhely kilőve, mert nem járok ilyen helyekre2019. jún. 5. 21:26
2/8 anonim válasza:
Ha valóban magabiztos vagy, akkor akár a buszmegállóban is szóba tudsz elegyedni egy nővel, akivel később jobban megismerhetitek egymást.
3/8 anonim válasza:
Marhára nem vagy te magabiztos. Lövésed nincs erről a fogalomról, úgyhogy ne dobálózz vele mert szégyent hozol a tényleg magabiztos férfiakra.
4/8 A kérdező kommentje:
Először: Még nem is írtam, hogy fiú vagyok (amit az első jogosan kérdezett)
Másodszor:Tudom a fogalmát, hidd el. A kérdésem egyszerű volt, ebből nem szűröd le, hogy magabiztos vagyok-e, vagy sem. Nem sajnáltattam magam, egyszerű kérdést tettem fel. És a mai világban ne keverd összr a magabiztos férfiakat a bunkó férfiakkal
2019. jún. 5. 21:48
5/8 anonim válasza:
Saját magadat ásod alá ezzel a kérdéssel. Egy tényleg magabiztos férfi itt nem tesz fel kérdést, főleg nem ilyen kérdést.
6/8 Sic Semper Tyrannis válasza:
Nincs rá biztos taktika, gyakorlatilag bárhol megismerheted életed párját. Lehet, hogy a sarki hamburgeresnél fogod leönteni kávéval, de lehet, hogy a könyvtárban fogtok összeismerkedni napokon tartó szemezést követően.
#5: Ez azért így elég meredek, hogy a magabiztos férfi nem jár gyakorira, és nem kérdez. Kicsit skatulyázol, nemde? :D
7/8 A kérdező kommentje:
Az 5-ös nagyon pörög valamin. Attol, hogy megkerdezem (tf.) paksiként, hogy van-e valami jó hely Pesten, attól nem vagyok magabiztos? Te gondolom annyira magabiztos vagy, hogy bármire tudod a választ. A magabiztos ember nem kér segítséget semmiben?
2019. jún. 5. 21:59
8/8 anonim válasza:
Pesten a tindert kell veretni és le sem lehet kaparni a nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!