Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan srác, aki fiatal korában nagyon félénk, visszahúzódó, zárkózott volt lányok közelében, de aztán sikerült megváltoznia?
Ami a legfontosabb, gyakorlat teszi a mestert! Keress nyitott, értelmes lányokat, a külső mellékes. Biztos van ilyen a suliban vagy az ismeretségi körödben. Csak dobj fel valami általános témát, vagy közös érdeklődést, első 10 alkalommal bent lesz a zabszem, utána természetessé válik a kezdeményezés. A legtöbb lány tud és szeret is kommunikálni, talán még érdekesnek is fognak találni! A legrosszabb ami történhet, hogy leráznak.
Nem kell a társaság középpontjába kerülni, csak nyiss ablakot, gyere ki a tekipáncél alól. Biztosan jobb leszel face-to-face! Introvertált ember vagy, az erősségeidre kell építeni! Kitartás, megbízhatóság, logikus gondolkodás, humor! Nekem ebből a korszakból maradt két elég komoly nő barátom. Megtanultam áthidalni a szakadékot, már bárkivel, bárhol, bármikor tudok nyitni. Egyébként most is rohadt bizalmatlan vagyok, az érzelmeim közelébe csak a kiváltságosakat engedem! :D Van olyan nő, akinek ez kifejezetten imponál, szóval ne aggódj! 26F
Igen.
Fórumokon beszélgettem állat arc nélkül, olyan témäkban amikben otthon voltam, aztán jó 1 év alatt összeszedtem annyi magabiztosságot, ha már személyesen se voltam nagyon zavarban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!