Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy szemétség, ha nem válaszolok a pasinak, akibe szerelmes vagyok? Eléggé bonyolult.20/N
Valószínű, tudja is rólam, hiába van barátom, de őt már nem szeretem, főleg, amióta megláttam ezt a srácot kb másfél éve.
Most is, amikor meglátom, annyira zavarba tudok jönni, hogy meg sem tudok szólalni, meg eszméletlen bizsergést érzek. Ha esetleg kérdez tőlem valamit, alig tudok neki válaszolni, ilyenkor inkább kerülöm őt.
Ha meghallom a nevét, csak sóhajtozom.
Ha meg más lányokkal látom beszélgetni rohadtul ideges leszek és szomorú is egyben, hogy miért nem velem foglalkozik. Ilyenkor én is próbálom féltékennyé tenni, de nem nagyon jött be sajnos.
Eleinte nem is akart semmit, de az utóbbi egy hónapban elkezdett érdeklődni felőlem.
Egyszer azért válaszoltam neki fél nap múlva, de ennyi.
Azért nem válaszolok, hogy ne érezze magát nyeregben, és elbizonytalanítsam.
"Elérhetetlen" akarok lenni a számára, hogy még jobban akarjon, nem akarok könnyen kapható lenni.
Más nőket úgyis biztos könnyen megkap,de engem nem fog ilyen könnyedén.
Ennek ellenére pár naponta irkál nekem, úgy látszik mégis csak beválik a dolog.
Meg így legalább azt is le tudom tesztelni, mennyire higgadt, vagy esetleg idegbeteg.
szerintem meg nem kamuzik, ismertem és ismerek ilyen "céltudatos" nőket
az összes nagyon intelligens és céltudatos karrierista volt, főleg jogásznak, tanultak, de akadtak fogorvosok (orvosok között nem ismertem ilyet) is szép számmal
tényleg jóval átlag felettiek szinte minden tekintetben ,
elképesztően gyönyörűek, aljas módon tudnak csábítani, de rettenetesen kegyetlenek, nagyon jól tudnak színészkedni, manipulálni
képesek tanárokat is elcsábítani az egyetemen, a többit a fantáziátokra bízom
"41: honnan tudod, hogy nem lépek ki hamarosan?
nincs ellentmondás kisanyám/kisfiam (dontsd el melyik vagy), mert én pont hogy tervezem a kilépést, és meg is fog valósulni heteken belül, nem tudsz szöveget értelmezni ez is azt bizonyítja, hogy még átlagember sem vagy
és most is állítom, hogy főleg te beleragadtatok egy olyan kapcsolatba, amelyet már untok, csak egy bizonyos ponton túl egy átlagembernek -vagyis nektek- nincs lehetősége váltani (mert csúnyák vagytok, vidékiek, szegények, gagyi munkahely stb.)
tudom sz.r lehet neked, de kit érdekelsz?"
Na akkor tisztázzunk valamit drága, mert neked fogalom zavaraid vannak. Baromira ellentmondás van, mert nem írtál olyat, hogy tervezed a kilépést. Te konkrétan azt írtad, hogy addig nem szakítasz, amíg meg nem bizonyosodsz meg arról, hogy másnak is kellesz. Na ez nem más mint szánalmas. És ezzel le is írtad, hogy gyáva vagy, mert nem mersz kilépni a kapcsolatból, nem mersz egyedül maradni, kapcsolatfüggő vagy. Te írod, hogy nincs merszünk váltani, közben neked nincsen, mert rettegsz, hogy egyedül maradsz. Egy gyáva, önállótlan ember vagy. És csak, hogy tudd: én nem is akarok váltani, mert boldog párkapcsolatban élek. Mire irigykedjek? Arra, hogy olyan pasival vagy együtt akit nem szeretsz, mert attól félsz, hogy egyedül maradsz és egyedül meg életképtelen vagy? A boldogtalanságodra legyek irigy? Na ne röhögtess :D Szerintem inkább te vagy irigy arra, aki boldog kapcsolatban él. Mégis mi az, hogy folyamatban van a szakítás? Szakíts vele és kész. Jaaa, hogy az nem olyan egyszerű, mert mivan, ha a másik srácnak sem kellesz és egyedül maradsz? Hát édesem... ebből látszik, hogy te nem mersz váltani és gyáva vagy. Úgyis jól meg fogod szívni :D
Na ide figyeljt te is kotekedsz a valaszolokkal mert ugye mindenki erkolcsrendesz!
Na kisanyam egy valamit vess az eszedbe. Egyenlore nem mi hanem TE vagy egy alacsony erzelmi intelligenciaval megaldott emberi leny aki masok erzeseivel jatszik, csinalja a dramat, jatszmazik ! H.e li.a 😡
L/22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!