Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagy szemétség, ha nem válaszo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy szemétség, ha nem válaszolok a pasinak, akibe szerelmes vagyok? Eléggé bonyolult.20/N

Figyelt kérdés

Valószínű, tudja is rólam, hiába van barátom, de őt már nem szeretem, főleg, amióta megláttam ezt a srácot kb másfél éve.

Most is, amikor meglátom, annyira zavarba tudok jönni, hogy meg sem tudok szólalni, meg eszméletlen bizsergést érzek. Ha esetleg kérdez tőlem valamit, alig tudok neki válaszolni, ilyenkor inkább kerülöm őt.

Ha meghallom a nevét, csak sóhajtozom.

Ha meg más lányokkal látom beszélgetni rohadtul ideges leszek és szomorú is egyben, hogy miért nem velem foglalkozik. Ilyenkor én is próbálom féltékennyé tenni, de nem nagyon jött be sajnos.

Eleinte nem is akart semmit, de az utóbbi egy hónapban elkezdett érdeklődni felőlem.

Egyszer azért válaszoltam neki fél nap múlva, de ennyi.

Azért nem válaszolok, hogy ne érezze magát nyeregben, és elbizonytalanítsam.

"Elérhetetlen" akarok lenni a számára, hogy még jobban akarjon, nem akarok könnyen kapható lenni.

Más nőket úgyis biztos könnyen megkap,de engem nem fog ilyen könnyedén.

Ennek ellenére pár naponta irkál nekem, úgy látszik mégis csak beválik a dolog.

Meg így legalább azt is le tudom tesztelni, mennyire higgadt, vagy esetleg idegbeteg.

2017. máj. 25. 12:00
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
100%
kérdező, állj egy tükör elé, és köpd szembe magad.
2017. máj. 25. 13:13
 22/59 anonim ***** válasza:
100%

"nem én lennék az első és az utolsó ilyen lány

amúgy meg: Szerelemben és háborúban mindent szabad!"

Ez nem igaz. Ezt a rib.ancok mondják csak, meg azok, akiknek kell egy jó kifogás arra, hogy kapcsolatfüggők. Miért vagy a barátoddal, ha leszarod, nem tiszteled és nem is szereted??? Áruld el. Remélem kidob mihamarabb. Bár előbb vagy utóbb úgyis pofára fogsz esni. Jó nagy gerinctelen egy lány vagy te.

2017. máj. 25. 13:14
 23/59 A kérdező kommentje:

most úgy csináltok, mintha most először hallanátok ilyet.

és akik a férjüket csalják meg?! azért egy házasság már komolyabb dolog

amúgy meg attól, hogy van ez a pasim, nem azt jelenti, hogy örökre vele maradok, úgy meg pláne nem, hogy találtam jobbat

2017. máj. 25. 13:19
 24/59 anonim ***** válasza:
Ostoba g. vagy! Az egy dolog hogy te azt hiszed hogy érdekled, lehet hogy ruhában jól nézel ki, de amint levetkőztet biztosan talál rajtad hibát. Az is lehet hogy képen meg 5 méterről mutatós vagy, egy randin meg faképnél hagy amint lát közelről meg amint látja hogy kilóg a kapanyél a szádból...
2017. máj. 25. 13:21
 25/59 anonim ***** válasza:
100%

Ez tuti troll kérdés, de ha mégsem:

Leszarom, hogy nem te vagy az egyetlen, aki ilyet csinál. A kérdés nem erre irányult. Attól még, hogy vannak mások is, te ugyan olyan gerinctelen, kapcsolatfüggő ember maradsz, aki annyira szánalmas, hogy muszáj valakitől függnie, különben nem tud létezni sem.

2017. máj. 25. 13:23
 26/59 A kérdező kommentje:
és én bizony nem a házasság alatt akarom váltogatni a pasijaimat, mint egyes LÚZER nők, hanem még a házasságig megtalálni azt, akibe nagyon szerelmes vagyok és aki a férjem lesz
2017. máj. 25. 13:28
 27/59 A kérdező kommentje:
24: miről beszélsz?
2017. máj. 25. 13:32
 28/59 A kérdező kommentje:

szerintem meg elég sok itt a savanyú, irigykedő komment

bánjátok azt, hogy nem volt bátorságotok váltani és beleragadtatok egy kapcsolatba , egy házasságba, amelyből már nem bírtok szabadulni és így maradtok életetek végéig

erről én igazán nem tehetek

2017. máj. 25. 13:36
 29/59 anonim ***** válasza:
100%

kérdező, nem az a baj, ha meg akarod találni az igazit, hanem az, hogy jelenleg úgy vagy a pároddal, h. nem szereted,és más fickóról ábrándozol.

akkor engedd el a párod, hadd találjon magának náladnál jobb, tisztességesebb nőt, aki tényleg szereti őt.

milyen alapon játszol a párod idejével, energiájával és élsz vissza az érzelmeivel??

szarba se becsülöd, akkor minek kapaszkodsz belé??

ja, mert 20 évesen egy csecsemő szintjén vagy, és félsz egyedül??

szánalom!

2017. máj. 25. 13:36
 30/59 A kérdező kommentje:

továbbá azt sem gondoltam, hogy ennyi erkölcsrendész van itt különböző rendfokozatokban

szentté nem akarjátok nyilváníttatni magatokat?!

2017. máj. 25. 13:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!