Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagy szemétség, ha nem válaszo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy szemétség, ha nem válaszolok a pasinak, akibe szerelmes vagyok? Eléggé bonyolult.20/N

Figyelt kérdés

Valószínű, tudja is rólam, hiába van barátom, de őt már nem szeretem, főleg, amióta megláttam ezt a srácot kb másfél éve.

Most is, amikor meglátom, annyira zavarba tudok jönni, hogy meg sem tudok szólalni, meg eszméletlen bizsergést érzek. Ha esetleg kérdez tőlem valamit, alig tudok neki válaszolni, ilyenkor inkább kerülöm őt.

Ha meghallom a nevét, csak sóhajtozom.

Ha meg más lányokkal látom beszélgetni rohadtul ideges leszek és szomorú is egyben, hogy miért nem velem foglalkozik. Ilyenkor én is próbálom féltékennyé tenni, de nem nagyon jött be sajnos.

Eleinte nem is akart semmit, de az utóbbi egy hónapban elkezdett érdeklődni felőlem.

Egyszer azért válaszoltam neki fél nap múlva, de ennyi.

Azért nem válaszolok, hogy ne érezze magát nyeregben, és elbizonytalanítsam.

"Elérhetetlen" akarok lenni a számára, hogy még jobban akarjon, nem akarok könnyen kapható lenni.

Más nőket úgyis biztos könnyen megkap,de engem nem fog ilyen könnyedén.

Ennek ellenére pár naponta irkál nekem, úgy látszik mégis csak beválik a dolog.

Meg így legalább azt is le tudom tesztelni, mennyire higgadt, vagy esetleg idegbeteg.

2017. máj. 25. 12:00
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
95%

Először is, ne próbáld játszani az értékes, erkölcsös hercegkisasszonyt, mikor érzelmileg csalod a pasidat.

Másodszor, a pasik érdeklődését tényleg fel lehet kelteni ezzel a "játszom az elérhetelent" módszerrel, de ez csak egy bizonyos ideig működik. Előbb-utóbb megunja a srác, ha azt hiszi, hogy abszolút nem érdekel téged. Bár szerintem egy ilyen lányt max csak megd*ni akarna, akiről tudja, hogy barátja van, de lehet fűzögetni.

2017. máj. 25. 12:05
 2/59 anonim ***** válasza:
98%

A modern nők egy újabb díszes példánya vagy, gratulálok.

Nem kezdem el sorolni, hogy mi szemétség abban amit csinálsz mert egyrészt, hosszú lenne, másrészt, a végén úgyis én lennék a nőgyűlölő szemétláda...

2017. máj. 25. 12:05
 3/59 A kérdező kommentje:
Szerelemben és háborúban mindent szabad!
2017. máj. 25. 12:11
 4/59 anonim ***** válasza:
99%
Ezt a R*b*ncok kézikönyvében olvastad? :D
2017. máj. 25. 12:17
 5/59 anonim ***** válasza:
100%

Majd jól pofára esel a nagy taktikázásban, aztán csak a lábát törli majd beléd. Hogy finoman fogalmazzak. Szerinted nem látja rajtad, hogy egy éretlen kis p*cs* vagy? :D

Éljen a felnőtt kategória!

2017. máj. 25. 12:19
 6/59 A kérdező kommentje:
miért hová irkáljak? már 20 éves felnőtt vagyok,
2017. máj. 25. 12:21
 7/59 anonim ***** válasza:
98%
Te,felnőtt?Na ne röhögtess :D
2017. máj. 25. 12:26
 8/59 anonim ***** válasza:
100%

Cicamica: akit a pasija mellett más is meg tud fektetni, az igenis könnyen kapható. Finoman szólva.

Aki pedig csak pár naponta ír, azt nem érdekled igazán. Valószínűleg több vasat tart a tűzben, te csak egy vagy a sok közül.

2017. máj. 25. 12:41
 9/59 A kérdező kommentje:
valószínű azért ír csak pár naponta, mert nem válaszolok neki
2017. máj. 25. 12:47
 10/59 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem bonyolult, hanem végtelenül egyszerű.

20 évesen együtt vagy valakivel, akit min. 1,5 éve már nem szeretsz.

Miért nem szakitottal?

A másik srácot nem érdekled igazán.

Úgy viselkedsz, mint egy 14 éves gyerek.

2017. máj. 25. 12:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!