Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagy szemétség, ha nem válaszo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy szemétség, ha nem válaszolok a pasinak, akibe szerelmes vagyok? Eléggé bonyolult.20/N

Figyelt kérdés

Valószínű, tudja is rólam, hiába van barátom, de őt már nem szeretem, főleg, amióta megláttam ezt a srácot kb másfél éve.

Most is, amikor meglátom, annyira zavarba tudok jönni, hogy meg sem tudok szólalni, meg eszméletlen bizsergést érzek. Ha esetleg kérdez tőlem valamit, alig tudok neki válaszolni, ilyenkor inkább kerülöm őt.

Ha meghallom a nevét, csak sóhajtozom.

Ha meg más lányokkal látom beszélgetni rohadtul ideges leszek és szomorú is egyben, hogy miért nem velem foglalkozik. Ilyenkor én is próbálom féltékennyé tenni, de nem nagyon jött be sajnos.

Eleinte nem is akart semmit, de az utóbbi egy hónapban elkezdett érdeklődni felőlem.

Egyszer azért válaszoltam neki fél nap múlva, de ennyi.

Azért nem válaszolok, hogy ne érezze magát nyeregben, és elbizonytalanítsam.

"Elérhetetlen" akarok lenni a számára, hogy még jobban akarjon, nem akarok könnyen kapható lenni.

Más nőket úgyis biztos könnyen megkap,de engem nem fog ilyen könnyedén.

Ennek ellenére pár naponta irkál nekem, úgy látszik mégis csak beválik a dolog.

Meg így legalább azt is le tudom tesztelni, mennyire higgadt, vagy esetleg idegbeteg.

2017. máj. 25. 12:00
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
100%

"miért hová irkáljak? már 20 éves felnőtt vagyok,"

Korban felnőtt vagy, de viselkedésben és gondolkodásban egy 15 éves szintjén állsz, úgyhogy a tini kategóriában tedd fel ezt a kérdést. Egyébként meg miért nem szakítasz a barátoddal, ha már nem szereted? Növessz gerincet és ne rib.ancoskodj.

2017. máj. 25. 12:48
 12/59 anonim ***** válasza:
95%

Hadd osszak meg veled egy érdekes történetet.

Nemrég volt a 20 éves osztálytalálkozóm, 10 éve nem találkoztunk. Volt egy nagy szerelmem a gimiben, az utolsó évben került hozzánk,mert külföldön éltek egy darabig. Odáig voltam érte, a szalagavatón egymással keringőztünk, teljesen belehabarodtam. Kezdeményeztem ezerrel, de mindig elkergetett, aztán összejött az egyik sráccal a suliban és utána megszűnt számomra létezni, nem beszéltem vele többet, köszöntünk egymásnak és annyi.

Az egyik barátnője a banketten kifecsegte, hogy mennyire bántja ahogy viselkedek vele szemben és nem érzi jogosnak, mire azt válaszoltam, hogy hozott egy döntést aminek következményei vannak és ez már egy cseppet sem érdekel.

20 év telt el azóta és most jutott eszébe, hogy megbeszéljük a dolgokat. Odajött hozzám és elmondta, hogy szerinte túl intenzív voltam, és nem hagytam neki más lehetőséget mint összejönni a másik sráccal, de ezzel engem akart lehiggasztani ,utána már nem tudott velem normálisan beszélni, mert nem válaszoltam a megkeresésére. Jót mosolyogtam ezen és egy köszönöm kíséretében távoztam a társaságából. Picit elkésett vele.

Ha tiszteletlen Vagy egy másik emberrel az pont ugyanúgy fog Veled bánni, mint ahogy te viselkedtél vele szemben, erre számíthatsz.

2017. máj. 25. 12:50
 13/59 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem válaszolok, hogy ne érezze magát nyeregben, és elbizonytalanítsam.

"Elérhetetlen" akarok lenni a számára, hogy még jobban akarjon, nem akarok könnyen kapható lenni.

ez baromság, állj le vele, ezt csajként mondom.

majd megveszel érte, akkor minek játszod a míszt??

ez képmutatás, öncsalás, és a másik érzelmeivel való visszaélés.

én is szeretek vkit, és kerekperec megmondtam neki, és nem játszottam az agyam.

az őszinteség becsülendő, és tisztességesebb dolog, mint a hülye színjáték.

2017. máj. 25. 12:53
 14/59 A kérdező kommentje:

addig nem szakítok, míg biztosan nem kellek annak, akibe szerelmes vagyok, mert nem akarok pofára esni

amúgy meg, ha nem érdekelném, akkor nem irkálna

2017. máj. 25. 12:53
 15/59 anonim ***** válasza:
100%

"addig nem szakítok, míg biztosan nem kellek annak, akibe szerelmes vagyok, mert nem akarok pofára esni "

Istenem, mekkora egy szánalmas ember vagy és még gerinctelen is. Hogy tudsz így együtt élni valakivel, ha már nem szereted? Hogy vagy képes így átverni? Egy gerinctelen alak vagy. Miért lenne baj, ha szingli lennél? Bár tudom miért...te baromira kapcsolatfüggő vagy és ez már beteges.

2017. máj. 25. 12:56
 16/59 anonim ***** válasza:
100%

"addig nem szakítok, míg biztosan nem kellek annak, akibe szerelmes vagyok, mert nem akarok pofára esni"

tudsz róla, hogy kapcsolatfüggő és szánalmas vagy?

végtelenül kihasználod a párodat, akit gondolkodás nélkül dobnál, ha az új srác összejönne veled.

és ha nem jön össze, muszájból maradsz vele, használod és kihasználod, de NEM SZERETED, NEM TISZTELED.

UNDORÍTÓ!

2017. máj. 25. 12:56
 17/59 anonim ***** válasza:
100%

Döntsd el mit akarsz, mert két dudás nem fér meg egymás mellett egy csárdában. :D

De azt sem értem, hogy milyen jogon gondolod azt, hogy ne beszélgessen senki mással , csak veled, miközben te meg hideg és kimért akarsz vele lenni. Tipikus viselkedése ez a szeszélyes nőknek.

2017. máj. 25. 12:58
 18/59 A kérdező kommentje:

"végtelenül kihasználod a párodat, akit gondolkodás nélkül dobnál, ha az új srác összejönne veled. "

nem én lennék az első és az utolsó ilyen lány

amúgy meg: Szerelemben és háborúban mindent szabad!

2017. máj. 25. 13:00
 19/59 anonim ***** válasza:
100%

Nem fog ez sokáig menni,hidd el...

Fogadok,hogy pár hét múlva azt a kérdést fogjuk itt olvasni tőled,hogy "Miért nem kellek már neki?Miért nem kiváncsi rám?"

Hát azért mert itt játszadozol vele....Nőj fel!

2017. máj. 25. 13:02
 20/59 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem a kérdező csak egy troll.

Túl nyíltan kezeli a helyzetet és egyre olyan dolgokat mond amiről minden normális ember tudja, hogy bosszantó és gerinctelen.

2017. máj. 25. 13:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!