Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy elég bonyolult érzés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy elég bonyolult érzés lappang mostanában a szívemben. Mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés

Több mint fél éve szakítottunk egy olyan emberrel, aki életem férfijaként szerepelt az akkori képzeleteimben. Mostanában ismét előjött ez az érzés, viszont volt több párkapcsolatom is azóta, de ezek 2 hónapnál tovább nemigen tartottak.

Most 3 hónapja vagyok együtt a legjobb barátommal, akit imádok, de nem tudok néha megálljt parancsolni az agyamnak, mikor vele vagyok, a régi érzések és emlékek jönnek elő az exemmel...

Facebookon letiltva volt idáig az exem, nem bírtam ki, feloldottam a tiltást, hátha... De aznap oldottam fel, mikor barátnője lett...

A kérdéseim végsősoron: mit tegyek az ellen, hogy folyton rá gondolok és vele akarok lenni, mint régen? Miért jött elő ez megint, mikor jó párkapcsolatban vagyok jelenlegi párommal?

2016. aug. 30. 21:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne, ugyanebben a cipőben járok. Csak mi már 2,5 éve nem vagyunk együtt és "tartósabb" (6-8 hónapos) kapcsolataim voltak utána..de vele álmodok..rá gondolok mindig,mi a megoldás?
2016. aug. 30. 23:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Saját tapasztalatomból kiindulva mindenkinek van egy valaki az életében, akit teljesen soha nem fog tudni kitörölni. És ez normális! Nem is kell. Az emléke viszont halványulni fog.

Sajnos én elég türelmetlen típus vagyok, és majd megőrültem az elmúlt 4 évben, hogy nem tudtam elfelejteni az első barátomat. Hiába voltam "jól" a későbbi barátaimmal, Ő folyton ott lebegett a háttérben. Ha véletlenül összefutottunk a városban, mindig megdobbant a szívem, és hogy őszinte legyek, reménykedtem is, hogy egyszer újra együtt leszünk.

Aztán jött valaki egészen más. Szerelmes lettem, úgy igazán, 3 év után! El sem hittem. A kapcsolat szuperül működik, és borzasztóan boldog vagyok.

Majdnem egy éve vagyunk együtt a mostani barátommal, költözünk össze. Nagyon filmbeillő jelenet volt, amikor megtaláltam a régi naplómat, amit 15 évesen írtam. Hosszasan ecseteltem, hogyan történt az első csókom azzal a bizonyos első baráttal. És csak mosolyogtam rajta. Tudom, hogy van barátnője, találkoztam is vele, és nyugtat a tudat, hogy boldog...

Szóval... IDŐ. És jönni is fog valaki, aki nagyon más lesz. Addig is, érezzétek jól magatokat!:)

22/L

2016. aug. 31. 15:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Bocsi, elírtam, az elmúlt 3 évben tavalyig:D
2016. aug. 31. 15:11
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm, nagyon sokat segítettél!

Én is türelmetlen vagyok, meg zárkózott is érzelmileg... De ezt nem mutatom kifelé. Úgyhogy segíteni sem tudnak.

2016. aug. 31. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!