Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Veletek van ilyen? (bonyolult...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek van ilyen? (bonyolult kérdésben megfogalmazni)

Figyelt kérdés

Szóval, ránéztek pl egy képre,amin őt látjátok és egyből fura érzés kerít hatalmába...a csaj/srác tetszett nektek,de mindegy hogy volt-e köztetek valami,ez most nem lényeges szerintem. nem is látjátok a képen az arcát, bármelyik másik csaj vagy srác is lehetne, semmi nagyon egyedi nincs rajta,mégis megdobban a szívetek,vagy hogy is fogalmazzak. ezt nem tudom leírni. nem is tudom mihez hasonlítani,ilyen velem még az exeimmel sem volt kapcsolat után...őket teljesen elfelejtettem ilyen téren.szóval semmi nem köz hozzájuk. egy srác, meg akibe sose voltam igazán szerelmes, a képek róla ilyet váltanak ki belőlem,ezt nem tudom hogy értelmezni.

eléggé hiszek az ilyen dogokban,mint dolgok megérzése. 90%-ban eddig egy kicsit mintha éreztem volna a dolgok,események végét. hogy bekövetkeznek-e vagy sem. fiúknál,hogy lesz-e köztünk valami vagy semmi. és most ezt a fura érzést,amikor ránézek egy képen,(persze élőben is) de nem azt érzem hogy mennyire szexi,hanem valami különlegeset...mert amúgy nem találom helyesnek...de valami van benne...

mi a véleményetek és volt már ilyesmi veletek?

2014. febr. 15. 19:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen!:D Velem is pont mostanában van,én is lány vagyok,és ha meglátom azt a srácot valamilyen képen,engem is ont ez az érzés kerít hatalmába..igazából elég zavaró...
2014. febr. 15. 20:39
 2/5 anonim ***** válasza:
*pont
2014. febr. 15. 20:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Elolvastam az írásodat még egyszer,és esküszöm,tényleg pont ugyanez van velem.xD
2014. febr. 15. 20:41
 4/5 anonim ***** válasza:

IGEN!

olyan mint egy utazas elott! Amikor varod h lesz valami jo. Nem tudod szavakba onteni de 100%ig biztos vagy benne h valamit tartogat a jovo.

nekem kb igy

L

2014. febr. 15. 20:59
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, jó tudni akkor hogy van mással is így :D
2014. febr. 16. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!