Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lehet az, hogy a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az, hogy a barátom egyik nap még azt mondja, hogy hiányzom, aztán 4 nap múlva pedig, mikor megkérdezem, hogy hiányzom e az a válasz, hogy "bonyolult ami most bennem van. "?

Figyelt kérdés

Hogy változhat egyik napról a másikra ez? Egyik nap még arról beszélünk, hogy milyen filmet nézünk meg együtt, aztán szakítani akar.

Mi az, hogy bonyolult ami most benne van??

2017. máj. 22. 11:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hány éves?
2017. máj. 22. 11:23
 2/13 A kérdező kommentje:
25
2017. máj. 22. 11:25
 3/13 anonim ***** válasza:
Szimplan egy tusko.
2017. máj. 22. 11:33
 4/13 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy korábban csalódott már egy nagyot, és most újra azt érzi, hogy nagyon odavan egy lányért(érted), de nem meri átadni magát az érzésnek. Fél, hogy újra megégeti magát - az egyik fele már szárnyalna, de a másik visszarántja a földre.

De az is lehet, hogy most olyat érez, amit még eddig soha, és ezt most nem tudja hova tenni. Kell neki egy kis idő, amíg rendet tesz magában, ezért hárítja egy kicsit a közeledésedet.

Az exe is eszébe juthatott - mármint úgy, hogy még mindig őt szereti. Elég sok variáció van, kicsit bővebben kellene leírnod a körülményeket.

2017. máj. 22. 11:35
 5/13 anonim ***** válasza:
Biztos csak játszadozott veled, képbe jött egy másik csaj és most repül tovább a másik virágra. A fiatal pasik úgy 90%-a ezt csinálja manapság.
2017. máj. 22. 11:35
 6/13 A kérdező kommentje:

Elutazott 2 hétre, előtte minden rendben volt, tervezgettük, hogy merre megyünk, mit csinálunk majd ha hazajön. Mostanában kicsit sokat veszekszünk, de valószínű azért, mert mindkettőnknek stresszes időszak a mostani, és szerinte ezzel van a baj, hogy sokat veszekszünk.

Azok ellenére, hogy leírta, hogy szakítani akar, az előtt pár nappal még tökre terveztük, hogy mi lesz, aztán bumm..benyög egy ilyet. Más lányról tuti nincs szó, tudom, hogy nem olyan fajta fiú.

Csütörtökön átbeszéljük a dolgokat, de addig beledöglök ebbe a tudatlanságba és abba, hogy mi változhatott 4 nap alatt..

2017. máj. 22. 11:46
 7/13 A kérdező kommentje:
Azok ellenére, hogy leírta, hogy szakítani akar*--kérdezősködik felőlem, viszont látom, hogy kicsit távolságtartóbb lett velem.:(
2017. máj. 22. 11:47
 8/13 A kérdező kommentje:
Lehet azzal van baj, hogy ráakaszkodtam és neki ez gyors, viszont az, hogy így pikkpakk változik benne a dolog számomra felfoghatatlan.., és kikészít ezzel.
2017. máj. 22. 11:49
 9/13 anonim ***** válasza:
84%

Figyelj, ha akar téged, olyan nincs, hogy valakiben spontán egyik napról a másikra megváltozik valami. Szerintem fix, hogy csak szórakozott veled és/vagy másik nő van a dologban. Mi más oka lehetne? Ne legyél naiv. Most próbálod kimagyarázni, hogy biztos te csináltál valamit rosszul, vagy csak stresszel, sok dolga van, de ilyen nincs. Vagy kellesz neki, vagy nem. Tudom min mész keresztül, tiniként, naivan én is gyakran estem ilyen csapdákba, de ma már próbálom jobban kiszűrni az ilyet és nem áltatni magam :D

21L

2017. máj. 22. 11:59
 10/13 anonim ***** válasza:
Eleve úgy utazott el, hogy meglátja, két hét alatt mennyire hiányzol neki, és ha nem nagyon, akkor szakít veled.
2017. máj. 22. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!