Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagy szemétség, ha nem válaszo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy szemétség, ha nem válaszolok a pasinak, akibe szerelmes vagyok? Eléggé bonyolult.20/N

Figyelt kérdés

Valószínű, tudja is rólam, hiába van barátom, de őt már nem szeretem, főleg, amióta megláttam ezt a srácot kb másfél éve.

Most is, amikor meglátom, annyira zavarba tudok jönni, hogy meg sem tudok szólalni, meg eszméletlen bizsergést érzek. Ha esetleg kérdez tőlem valamit, alig tudok neki válaszolni, ilyenkor inkább kerülöm őt.

Ha meghallom a nevét, csak sóhajtozom.

Ha meg más lányokkal látom beszélgetni rohadtul ideges leszek és szomorú is egyben, hogy miért nem velem foglalkozik. Ilyenkor én is próbálom féltékennyé tenni, de nem nagyon jött be sajnos.

Eleinte nem is akart semmit, de az utóbbi egy hónapban elkezdett érdeklődni felőlem.

Egyszer azért válaszoltam neki fél nap múlva, de ennyi.

Azért nem válaszolok, hogy ne érezze magát nyeregben, és elbizonytalanítsam.

"Elérhetetlen" akarok lenni a számára, hogy még jobban akarjon, nem akarok könnyen kapható lenni.

Más nőket úgyis biztos könnyen megkap,de engem nem fog ilyen könnyedén.

Ennek ellenére pár naponta irkál nekem, úgy látszik mégis csak beválik a dolog.

Meg így legalább azt is le tudom tesztelni, mennyire higgadt, vagy esetleg idegbeteg.

2017. máj. 25. 12:00
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
100%

szerintem meg elég sok itt a savanyú, irigykedő komment

részemről csak lenézlek és megvetlek.

irigy rád??

hol élsz te??

egy ilyen gerinctelen liba, aki hót boldogtalan a pasijával, és fut egy másik pasi után, aki le sem tojja, minden, csak nem irigylésre méltó.

2017. máj. 25. 13:37
 32/59 anonim ***** válasza:
91%

"és én bizony nem a házasság alatt akarom váltogatni a pasijaimat, mint egyes LÚZER nők, hanem még a házasságig megtalálni azt, akibe nagyon szerelmes vagyok és aki a férjem lesz"

Ez így rendben is van. Válogass, pasizz, de akkor ne rabold a jelenlegi barátod idejét, mert ő is ugyan azt keresi mint te, csak lányban. Mégis mit szólnál, ha te úgy éreznéd, hogy megtaláltad az igazit és egyszer csak ő 2 év múlva bejelenti, hogy szakít veled, mert csak addig kellettél amíg nem talál egy magához való lányt. Itt nem azzal van a baj, hogy pasizgatsz érted? Hanem azzal, hogy a barátodat hitegeted feleslegesen, átvered, megalázod, mert nem is vele akarsz lenni, csak pótléknak használod. De látom, nem is érted miről beszélünk, elég primitív ember lehetsz. Remélem pár hónap múlva a barátod bejelenti, hogy csak du.gásra tartott téged, és megtalálta az igazit, ki vagy dobva. Szánalmas ember vagy.

2017. máj. 25. 13:38
 33/59 anonim ***** válasza:
100%
Mire irigykedjek? Arra, hogy annyira önállótlan vagy, hogy kapcsolat nélkül létezni sem tudnál? Vagy arra irigykedjek, hogy egyedül nem vagy képes létezni, mert egy 15 éves értelmi szintjén állsz? Na ne röhögtess már. Szánalmas vagy :D
2017. máj. 25. 13:40
 34/59 anonim ***** válasza:
82%
Te magadnak hazudsz mert egy gyava ember vagy ! Sajnallak oszinten ! De egyet azert kivanok neked soha ne legyel boldog ! Bar most sem vagy az ! Olyannal vagy akit nem szeretsz szoval csak sajat magad bunteted :)
2017. máj. 25. 13:40
 35/59 anonim ***** válasza:
75%
Az a probléma, hogy nincs önkritikád, azonnal hárítasz :D Pedig az ember úgy tud fejlődni, jobb emberré válni, ha belátja, hogy valamit rosszul csinál és ezen változtat. De te csak azzal dobálózol, hogy mások mit csinálnak, ahelyett, hogy magadban látnád meg a hibát. Ezt a fajta hárítást és másra terelést értelmesebb emberek olyan 10 éves korukra kinövik, neked sajnos még nem sikerült, jó eséllyel már nemis fog.
2017. máj. 25. 13:51
 36/59 anonim ***** válasza:
50%
Ez nem szerelem, csak szexuális vonzalom.
2017. máj. 25. 14:02
 37/59 anonim ***** válasza:
50%
És lám egy ribi. :)
2017. máj. 25. 14:56
 38/59 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vagy kamu a kérdés, vagy a kérdező egy autista f4sz. Ennyire nem lehet idióta valaki :D
2017. máj. 25. 15:01
 39/59 anonim ***** válasza:
80%

Sajnálom a jelenlegi párodat, mert egy ilyen undorító ösztönlény a barátnője. Engem már megcsaltak egyszer, szóval tudom milyen a te fajtád. Nem ért rá exem hogy velem találkozzon és lemondta a találkozókat folyamatosan, meguntam és szakítottam vele. Barátnője által tudtam meg (szakítás jtán pár nappal) , hogy azokban az időkben egy másik faszival volt. Gyűlölöm is az exem. Remélem megégeted magad a két vas fogása közben, azt érdemelnéd.

A játszmázásodra reagálva: jelenlegi barátnőm nem játszotta az elérhetetlent mégis összejöttünk, lassan 2 éve vagyunk együtt (idővel tervezem feleségül is venni).

24/F

2017. máj. 25. 15:06
 40/59 anonim ***** válasza:
77%

Kedves Kérdező!

Köpj fel, és állj alá. :)

Az egyetlen, aki itt nem mer kilépni egy nem működő kapcsolatból, az te vagy. Ha igazán tökös csaj lennél, akkor már most szakítanál, nem várnád meg, hogy fogsz-e másnak kelleni. :))))

21/L

2017. máj. 25. 15:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!