Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szakítsak, vagy hazudjak? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak, vagy hazudjak? Nem dolgozom, páromat ez zavarja

Figyelt kérdés

Mikor elkezdtem az egyetemet, a szüleim mondták, hogy anyagilag megadnak mindent, én koncentráljak a tanulmányaimra. Lesz elég időm dolgozni a diploma után.

Ez működik is, örülök, hogy a fiatal éveim jól telnek, jut időm az egyetem mellett hobbikra, utazásokra, bulikra is.

A barátomat viszont ez zavarja, mert hogy milyen már, hogy vele megyek nyaralni, de a szüleim fizetik ki a részemet, vagy hogy most is kellett menjek fogorvoshoz és ők fizették a kezelést. Ez már heti szintű téma, vagy megjegyzést tesz, vagy ha éppen semmit nem csinálok, jön azzal, hogy "látod, ilyenkor például dolgozhatnál is, és lenne saját pénzed".

Vagy elromlott az autója, ami már ezeréves, többet van szerelőnél, mint nála. Mondtam, hogy adja el, csak a pénzt viszi és használhatja az enyémet, amíg nem gyűjti össze újra a pénzt. Hát biztos nem, neki van büszkesége, és nem fog olyan kocsit használni, amit valaki alátett.

Nem kell eltartania, egy forinttal sem járul hozzá az életemhez (amit nem is várok el!).

Anyukám szerint, ha nem változtat, az a kapcsolatunk vége lesz, mert ez később is baj lesz. Legjobb barátnőm szerint meg kamuzzak be neki valami home office munkát, aztán mondjam, hogy onnan van pénzem, úgysem tudja, mennyit is költök pontosan.

2023. szept. 24. 11:36
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
0%

#49. Na erről beszélek, de folyamatosan le vagyok hurrogva, hogy csórók vagyunk, és nem értem a kérdést.

De természetesen a kérdezőnek az a válasza, hogy nem vagy jól nevelt.

Szóval aki nem ért a kérdezővel egyet, azt nem fogadja el.

2023. szept. 24. 20:26
 52/67 A kérdező kommentje:
Nekem ez a stílus nem fér bele a jól neveltségbe, bocsika.
2023. szept. 24. 20:28
 53/67 anonim ***** válasza:
14%
Kérdező, a te stílusod sem épp matyó hímzés, de okoskodni azt tudsz...
2023. szept. 24. 20:33
 54/67 anonim ***** válasza:
0%

Milyen stílus? Egyelőre te sértegeted a másikat, csak mert nem ért veled egyet:

"megadni anyádéknak abban a fene nagy igyekeztükben"

Lehet hogy boomer vagyok, de az idő lassan engem igazol, mert kezd kijönni a személyiséged.

De kezdem azt hinni, hogy troll vagy.

2023. szept. 24. 20:36
 55/67 anonim ***** válasza:
14%

51-es, totàl egyetértek veled, csak a kérdező szegény annyira korlàtolt, hogy csak a saját mondandóját hajtja ...

Mondjuk a jólneveltség ott kezdődik, hogy becsülöm, tisztelem-e annyira a szüleimet, hogy a saját luxusomra és kényelmemre nem engedem, hogy költsenek, vagy azt is elvàrom, mert jaaaaaj nekem az jááár mer én tédékázom"

Röhejes:)

2023. szept. 24. 20:36
 56/67 anonim ***** válasza:
0%

Valószínűleg tényleg troll, mert azt nem tudom elhinni, hogy ennyi ésszel felvették egyetemre :)

Bàr ki tudja, én màr elég régen végeztem, ma màr valami büfészakon ki lehet húzni az ilyen életképtelen egyedeknek is

2023. szept. 24. 20:40
 57/67 A kérdező kommentje:

“egy életképtelen lúzer vagy akinek mindent a S***gge alá tolnak“

Ez a stílus. De tudom, tudom, ezt pont nem láttad.

Nem várok el semmit sem a szüleimtől, de örülök, hogy tudnak segíteni.

2023. szept. 24. 20:41
 58/67 anonim ***** válasza:
0%

De, elvàrod.

Ha nem vàrnàd el, akkor azt mondanàd : anya, apa, talàltam egy diàkmelót (nemcsak Meki létezik, pl fordítàs / tolmácsolás, hosstesskedés sokkal jobban fizet, sőt irodai munka is rengeteg van, én is csináltam) innentől pl a nyaralàsomat szeretném én fizetni, meg a bulikat. Ok,fizessék ők pl a lakhatást meg a kaját, ha megtehetik, de a szórakozàsra is tőlük vàrni a pénzt az, már bocs, de eszméletlen gáz egy egyetemistától.

És ebben teljesen egyetértek a pasiddal.

2023. szept. 24. 20:48
 59/67 A kérdező kommentje:

Ne te akard már megmondani, hogy a szüleim mire/kire költhetik el a saját pénzüket…

Menj, foglalkozz szépen a saját dolgoddal! 🌬️

2023. szept. 24. 20:52
 60/67 anonim ***** válasza:
0%

Azt nem is akarja senki. Mindenki úgy lehet gáz, meg élősködő ahogy akar:) ha megteheti, és emiatt nincs lekifurdalása, az nem a mi nyomorunk, hanem az övé:)

Te kérdeztél mi meg elmondtuk a véleményünket.

Ha nem érdekel akkor mi a francnak koptatod a billentyűzetet? Nem kell kérdést kiírni és problem solved

2023. szept. 24. 20:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!