Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szakítsak, vagy hazudjak? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak, vagy hazudjak? Nem dolgozom, páromat ez zavarja

Figyelt kérdés

Mikor elkezdtem az egyetemet, a szüleim mondták, hogy anyagilag megadnak mindent, én koncentráljak a tanulmányaimra. Lesz elég időm dolgozni a diploma után.

Ez működik is, örülök, hogy a fiatal éveim jól telnek, jut időm az egyetem mellett hobbikra, utazásokra, bulikra is.

A barátomat viszont ez zavarja, mert hogy milyen már, hogy vele megyek nyaralni, de a szüleim fizetik ki a részemet, vagy hogy most is kellett menjek fogorvoshoz és ők fizették a kezelést. Ez már heti szintű téma, vagy megjegyzést tesz, vagy ha éppen semmit nem csinálok, jön azzal, hogy "látod, ilyenkor például dolgozhatnál is, és lenne saját pénzed".

Vagy elromlott az autója, ami már ezeréves, többet van szerelőnél, mint nála. Mondtam, hogy adja el, csak a pénzt viszi és használhatja az enyémet, amíg nem gyűjti össze újra a pénzt. Hát biztos nem, neki van büszkesége, és nem fog olyan kocsit használni, amit valaki alátett.

Nem kell eltartania, egy forinttal sem járul hozzá az életemhez (amit nem is várok el!).

Anyukám szerint, ha nem változtat, az a kapcsolatunk vége lesz, mert ez később is baj lesz. Legjobb barátnőm szerint meg kamuzzak be neki valami home office munkát, aztán mondjam, hogy onnan van pénzem, úgysem tudja, mennyit is költök pontosan.

2023. szept. 24. 11:36
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
0%

#40 Nem én zártam le. Neki mondtam, hogy mondja meg a párjának, amit itt is hangoztat. És akkor RÉSZÉRŐL is le van zárva, nem kérdés tovább a kérdés. Ilyen egyszerű.

#39 de ha azt mondom dolgozzál, akkor ki vagy akadva, hogy na de mégis hogy gondolom ezt, márpedig nem fogsz dolgozni, hogy képzelhetek én ilyet!

Továbbra is kérdezem. Mi a kérdés? Mert számodra csak egy létezik.

2023. szept. 24. 14:11
 42/67 A kérdező kommentje:

Leírom újra, mert úgy látszik, nem sikerült felfogni 4. nekifutásra sem.

Nem az volt a kérdés, hogy elmenjek-e dolgozni, vagy sem.

2023. szept. 24. 14:16
 43/67 anonim ***** válasza:

Nem, én még mindig nem értem.

Az miért kérdés egy kapcsolatban, hogy hazudjál-e vagy sem???

Ez kérdés egyáltalán?

2023. szept. 24. 14:19
 44/67 anonim ***** válasza:
0%

"Szakítsak, vagy hazudjak?"

Ez a 43-as hozzászólásomhoz egy költői kérdés.

2023. szept. 24. 14:21
 45/67 anonim ***** válasza:
78%
Boomer, ha az 5. oldalon kell megkérdezned, hogy mi a kérdés, ráadásul rajtad kívül másnak nincs ilyen jellegű gondja, akkor mi lenne, ha inkább feladnád és továbbálnál? Nem megy ez neked, nem érted az egészet, ennyi.
2023. szept. 24. 15:52
 46/67 anonim ***** válasza:
Inkább a szakításra szavaznék, de előtte persze érdemes megvizsgálni, hogy ezt leszámítva milyen a kapcsolatotok és a párod. Bár a hozzáállása, a(z ebben a témában) veled szemben tanúsított viselkedése alapján nem tartom valószínűnek, de van, amiért és akiért annyira kár (lenne), hogy a szakítás szóba sem jöhet. Ezt te érzed, tudod.
2023. szept. 24. 16:00
 47/67 anonim ***** válasza:
#40 😂😂😂
2023. szept. 24. 17:27
 48/67 anonim ***** válasza:

#36 Tapsot?Te jól kivagy...😆

Persze, hogyne.Nem vagytok csórók.Nyilván azért dolgozik a lányod iskola után, mert a 10. Chanel táskát már nem vetted meg neki, ő meg ilyen luxuscikkeket halmoz fel, amit már jobban megbecsül, mióta megkeresi az árát.Igen, tudjuk.Lapozzunk.

2023. szept. 24. 17:30
 49/67 anonim ***** válasza:
17%

Kérdező, OK nem az a kérdés, bár abban teljesen igaza van a pasidnak, hogy egy életképtelen lúzer vagy akinek mindent a S***gge alá tolnak :) még a jövendő munkát is...

Mondom ezt úgy, hogy nekem is igyekeztek mindent megadni a szüleim, ledoktoràltam, TDK-t nyertem (érdekes, engem ebben abszolút nem zavart a diàkmeló, simàn tudtam így is TDK-zni és nyerni is) de ennek ellenére eszembe nem jutott volna, hogy ne dolgozzak nyàron, illetve egyetem mellett, hogy ha pl külföldi nyaralàst szeretnék fizetni magamnak, azt magam tudjam fizetni, és ne a szülőktől vàrjam el. Pedig biztosan megadták volna, de a pofámról sült volna le a bőr, ha még ezt is tőlük várom el.

A felnőtt és felelősségteljes életfelfogàs itt kezdődik, és igen, szakítani kellene a pasival, hogy találjon magának egy értelmes és normális értékrenddel rendelkező lányt... Ti nem vagytok egymáshoz valók, és ennyi. Bár lehet, ő fog szakítani előbb-utóbb...

2023. szept. 24. 20:09
 50/67 A kérdező kommentje:
Hát, a jó nevelést mégsem sikerült megadni anyádéknak abban a fene nagy igyekeztükben.
2023. szept. 24. 20:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!