Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szakítsak vele?
Kicsit bővebb infók kellenének még.
Hány évesek vagytok?
Együtt éltek-e?
Próbáltad-e megbeszélni vele a kapcsolati problémákat? Ha igen, ő mit tett azóta, hogy javuljon a helyzet?
Én 25,ő 30
Igen,együtt élünk.
Nem igazán tett,próbált törekedni,de én közben megismerkedtem mással és annyira hevesen ver a szívem mikor ő ír,hogy már nem is akarok a párom közelében sem lenni..
De tudom gyűlölni az olyan nőket, akik ismerkednek a párjuk mellett. Persze, függetlenül igaz a férfiakra is, hogy nem kéne. Ha már valakivel össze jövök, szerintem tök alap hogy nem kezdek el ismerkedni idegenekkel. Ezért megy tönkre egy csomó kapcsolat, mert állandóan ismerkedni akar a másik.
Az a baj, hogy te már megcsalni is képes lennél. Már az is valahol megcsalás, hogy találkozol egy idegennel. És ha már át mennél érte a másik országba, akkor ott úgy se csak csók lenne. Inkább hagyd ott a szerencsétlent, mert jobbat érdemel egy ilyen féregnél aki képes csak így lelépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!