Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vele vagy hagyjam még és kezelgessem?
22 vagyok a csajom 25 éves
Ő szerelmes belém én viszont nem.
1 hónapja vagyunk együtt.
A tudtára adtam hogy nem szeretek kapcsolatban élni és ki is dobtam de 1 óra múlva megsajnáltam és vissza fogadtam.
Ő azt hiszi minden rendben van a kapcsolatunkal de én azon őrlődök mikor mondjam meg neki hogy nekem jobb egyedül.
1 hónap még nem kapcsolat, ne nevettess már
1.5 hónapos tinderes "kapcsolatom" úgy ért véget, hogy csak azért számolom 1,5 hónapnak, mert annyit szexeltünk, előtte még volt egy 2 hetes ismerkedési időszak, de pl. már első randin, 1 héttel ismerkedés után megcsókoltam
azért sem kapcsolat, mert azt írod, kihasználás... ha kapcsolatban vagytok, nem kihasználás a szex
Ha birod a drámát akkor hajrá.
En dobnám nem akarnám hallgatni a picsogást meg játszani se neki magam.
4-es!
Első randi után már nálam aludt és szexeltünk.
Ki vár 1 hetet egy csókra?
Úgyhogy mondhatni kapcsolatnak.
Mekkora paraszt vagy! Minek jöttél vele össze, ha nem akarsz kapcsolatot mert nem neked való? Gusztustalan. Szakíts vele. Te sem szeretnéd azt, hogy ha egyszer valaha képes leszel őszintén szeretni valakit, ő pedig kihasználna. Akkor bezzeg ő lenne a világ utolsó r***banca.
🤮Az ilyen lepra ne nevezze férfinak magát. Nem vagy az.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!