Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezek túl nagy elvárások? Hogyan szakítsak?
Az igen! :D Ugyanez a sztori nálam is csak fordítva.
Másikkal képtelenség beszélni és közben vágynék az intellektusra is.
"A párom nagyon kedves, figyelmes,"
Biztos?
"Emiatt soha nem járunk együtt sehova, és pl. ha pizzázni szeretnék vele, nekem kell fizetnem, mert arra fogja, hogy neki nincs pénze rá. Amit el is hiszek, csak fura hogy soha nem tud ennyit rászánni egy közös programra,én még hallgató vagyok, kevesebb az ösztöndíjam, mint neki a bére, és mégis meg tudom engedni, emellett az se tetszik, hogy az évi 1-2 fuvart is kifizetteti velem, ha ő visz valahova."
Dehogy figyelmes ő. Inkább egy tróger.
Ez az ember még gyerek, érzelmileg biztosan, mellette még sóher is, vagy nem is tudom, mire véljem, hogy kifizetteti a fuvart, meg a pizzát.
Egyértelműen nem illetek össze,kár a rá vesztegetett időért.
Keress magad mellé egy felnőtt, normális embert!
Nekem is volt 8 altalanost vegzett pasim, bizti or vizsgaval, en pedig epp akkor csinaltam a vezszerv msc-met. Mondtam az anyjanak, h mit csinalok es olyan lesajnaloan nezett ram, h azt sose felejtem el...
A sraccal mar nem vagyok egyutt, de neha-neha beszelunk. Otthon lakik meg es a covid eleje ota nem dolgozik, 31 eves...
Magam reszerol orulok, h mar nem vagyunk egyutt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!