Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezek túl nagy elvárások? Hogyan szakítsak?
Figyelt kérdés
A párom nagyon kedves, figyelmes, mindig érdeklődik felőlem, viszont valami hiányzik, ami számomra fontos. Ez pedig a nem hétköznapi dolgokról való beszélgetés, hanem inkább a célokról, karrierről, esetleg megvitatni valami tudományos jellegű témát. Tehát olyan társra van szükségem, akivel érdekes, a szellemi képességeket is olykor igénybe vevő témákról is el lehet beszélgetni. Nála ez nincs meg, ha mondok valamit, ami 2 mondatnál többet igénylő véleménynyilvánítást igényelne részéről, akkor lezárja "hát jaxd" meg "jólvan" típusú reakciókkal, ahonnan nehéz érdekes beszélgetést továbbvinni. Ez az egyik, ami nem tetszik, a másik pedig az, hogy karrier terén nincsenek céljai, OKJ-s végzettséggel dolgozik egy boltban és nagyon keveset keres. Nem tudok rá felnézni, nem szeretne előrelépni, jó neki így, ahogy van. Emiatt soha nem járunk együtt sehova, és pl. ha pizzázni szeretnék vele, nekem kell fizetnem, mert arra fogja, hogy neki nincs pénze rá. Amit el is hiszek, csak fura hogy soha nem tud ennyit rászánni egy közös programra,én még hallgató vagyok, kevesebb az ösztöndíjam, mint neki a bére, és mégis meg tudom engedni, emellett az se tetszik, hogy az évi 1-2 fuvart is kifizetteti velem, ha ő visz valahova.Nagyon rossz, hogy ha a napi tapasztalataimat elmondom neki, kkor kisgyerekes reakciókat heherészéseket kapok, nem tud érdemben hozzászólni. Továbbá sem ő, sem a családja nem tudja becsülni, ha valaki foglalkozik a saját elméjének a pallérozásával, műveli magát. Én orvosnak tanulok, rengetegszer ülök a könyv felett, nehéz vizsgaidőszakokat élek meg lelkileg és szellemileg is, majd nyáron pedig jön a nyári gyakorlat. Ő általában mindig otthon van, videózik és számítógépezik, vagy haverokkal csavarog. Amikor lenne egy kis időm vele lenni este egyetem közben épp a haverjaival van, majd rám fogja, hogy nem találkozom vele. A nyári gyakorlat során egy megalázó hangnemű levelet kaptam az apjától, hogy miért nem találkozom vele meg olyan nincs hoy nyáron is dolog van. Látom, a nyári gyak fogalmáról még nem hallott. Azt is sérelmezte, hogy fél ev után még nem mutattam be otthon a fiát és hogy milyen szemétláda vagyok. Valóban nem mutattam be, de ennek megvan az oka. Apukám nagyon értelmes, tanult ember, egy perc alatt kiszúrja, ha valaki műveletlen, hiába tetszik ennek a fiúnak a megjelenése, egyszerűen nem merem apukám elé vinni, mert szerintem ott sem fog tudni hozzászólni komolyabb témákoz. Elegem van belőle, szakítani akarok. Hogy tálaljam neki ezt úgy, hogy kevésbé legyen sértő?2021. aug. 11. 12:36
11/12 A kérdező kommentje:
Apjával lakik, és azóta van egy nyomi allása, ahol úgy fizetik, h semmire sem elég
2021. aug. 11. 13:05
12/12 anonim válasza:
Mi túl nagy elvárás? Hogy ne hazudjanak neked az elejétől kezdve, és használjanak ki? Mert a párod azt csinálja. Az már csak hab a tortán, hogy még beszélgetni se tudtok és jövőképetek sincs.
Szóval igazából mi a kérdés? Hogy hogy dobj ki valakit aki kihasznál és semmit nem akarsz tőle igazából? Hát, jó gyorsan.
Nem is értem a felelseges sallangot. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!