Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetetek szeretheti még?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetetek szeretheti még?

Figyelt kérdés

Már 16 hónapja együtt vagyunk a barátommal, de azt tudni kell hogy nagyon féltékeny típus vagyok. Neki előtte volt pár hónapos kapcsolata és láttam vele pár beszélgetést amit anno beszélgettek és hát eléggé zavart,még most is

Meg alapból az is hogy másnak mondta hogy szereti, mást ölelt, mást vitt haza, mással randizgatott

Én és a barátom egy suliba járunk meg az exe is

És mostanában is azt veszem észre hogy a folyosón is megbámulja az exet ha kérdezem kit néz akkor meg azt mondja hogy senkit vagy hogy épp elbambult.. de lehet csak bekepzelem de szerintem nem

Szerintetek mennyi az esélye hogy 16 hónap után is még szeretheti valamennyire?

2019. febr. 18. 20:27
 1/8 A kérdező kommentje:
#1 nem tudom mi értelme volt ennek a válasznak, de sokra nem mentem vele. :D
2019. febr. 18. 20:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Én ma azt álmodtam, hogy a barátom akivel másfél éve együtt vagyok, kiveri az exére, akivel 4-5éve 8hónapot együtt volt. Én el szoktam neki ezeket monndani és csak röhög rajta, hogy ő nem nézegette ennyit a facebookját, amíg együtt voltak, míg én másfél év alatt. Ja szóval, én megértelek, már attól mérges leszek, ha kimonja a teljes nevét, ha beszélünk róla. (A neve kezdőbetűjeként lehet csak említeni, tehát A-a neve)De ezeken én is csak nevetek, tudom, hogy engem szeret, de attól még komolyan megértelek. Én nyáron összetalálkoztam egy lánnyal aki a barátom régi kis alakuló kapcsolata volt, és a lány nem tudta, hogy én ki vagyok, de egy étteremben voltam és ő volt a felszolgáló és csak megmerevedtem és legszívesebben nekiugrottam volna. Még a torkom is elszorult mikor megláttam és a telómat is kiejtettem a kezmből...ja és csak 16vagyok és nem vagyok klinikai eset, elmondok mindent a barátomnak és mindig megnyugtat és már kezdem elhagyni ezeket a dolgokat
2019. febr. 18. 20:48
 3/8 anonim ***** válasza:
ha gondolod írj privátban és beszélhetünk erről:)
2019. febr. 18. 20:53
 4/8 anonim ***** válasza:

#1 - eléggé borzasztó, ha nem mentél vele sokra

Az egy dolog, hogy nem ismered fel magadtól a beteges féltékenységed. Az viszont szomorú, hogy ha felhívják rá a figyelmed se megy.

2019. febr. 18. 22:23
 5/8 A kérdező kommentje:

#4 ajánlom figyelmedbe a 2. sort, én magam is oda írtam hogy eléggé féltékeny típus vagyok

Legkozelebb olvasd el alaposabban:)

Ja és nem rólam kértem a véleményed,hanem a szituról..

2019. febr. 19. 17:54
 6/8 A kérdező kommentje:
#2 írok! 😘
2019. febr. 19. 17:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Mond el neki . Beszéld meg vele így téleg nehéz hogy folyton lassa a pasid az exét. Az megint más ha néha összefut az ember egy exel plkávézóba stb. Így nem biztos hogy elfelejti oké ha köszön neki mert ismeri se nem kell bámulni mikor van bnője. Ez furcsa.
2020. jún. 30. 10:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Az a gond ezzel hogy minél féltékenyebb vagy annál jobban taszítod el magadtól őt.Nagyon kiábrándító tud lenni ja valaki folyton számon kér.Valószínű nem érdekli már az exe mert ha így lenne tenne lépéseket.De ha folyton féltékenykedsz miatta akkor akár még fel is hívhatod a figyelmét rá.Mármint az exére..
2020. aug. 6. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!