Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő nem "áradozik" a barátjától, attól még szeretheti, lehet belé nagyon szerelmes? Bővebben lent.
Tini koromban én is rengeteget áradoztam, felnőttként már nem annyira jellemző, pedig szeretem a barátomat, boldog vagyok a kapcsolatunkban. :)
Az is lehet, hogy a leányzó egyszerűen nem olyan típus, aki kiadja magát másoknak, esetleg pont úgy gondolja, hogy rád nem tartozik.
21/L
Én nem szidom ,nincs miért. De nem is dicsérem ,minek? Attol még jô a kapcsolatunk ,szeretjûk egymàst. Azt tudja minden ismerösöm ,hogy szeretem.
Sztm a pàrkapcsolati dolgaink rànk tartoznak. Ôse beszél rôlunk.
N25
5 éve vagyok a párommal, egy éve jegyben járunk.
Van pár férfi ismerősöm, szoktam is velük beszélgetni, és egy kicsit magamra ismertem abban amit írtál. Nem tudom, hogy ha a páromról beszélek, az "semmilyennek" tűnik-e másnak, mindenesetre semmi gond nincs itthon, és igen, szeretem. Egyszerűen csak nincs köze másnak a magánéletemhez. Ha szóba kerül, beszélek róla, de miért kellene áradoznom, vagy éppenséggel panaszkodnom a páromról egy vadidegennek? Akkor meg főleg nem emlegetem, ha tudom, hogy tetszem az illetőnek akivel beszélek. Ha áradozom, akkor csak nyálasnak érezném magam, és saját magamat is idegesíteném a viselkedésemmel, a panaszkodás meg nem kenyerem. Akármi gond is van itthon, az nem tartozik másra, magamnak kell megoldanom.
Illetve ahogy írták is előttem, akit el lehet szeretni, azt el fogják tőled is. Nem tudom elképzelni, hogy így hagyjam ott a páromat, utálnám magam érte.
23/L
6-os vagyok.
"Azt érzem, hogy ha van neki akkor jó az is, de ha nem lenne az sem lenne baj..."
Pontosan így vagyok. Mármint ne érts félre, természetesen összetörne egy szakítás, de tudom magamról, hogy hamar talpra állnék, és egyáltalán nem lennék elveszve párkapcsolat nélkül sem. Épp ezért irritál mikor egy két nyomulós pasi előadja, a "Ha nem lenne párod, én tennék róla, hogy legyen" szöveget. Tényleg bébi? Ahhoz nekem is lenne egy két szavam.
A kapcsolatomban is van egyfajta függetlensége mindkettőnknek, nem vagyunk összenőve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!