Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kell viselkedni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell viselkedni egy olyan közvetlen munkatárssal szemben, aki szerelmes belém, de én nem viszonzom? 35/F

Figyelt kérdés
2017. aug. 12. 14:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Távolságtartóan, hűvösen. Csak akkor kommunikálnék vele, ha a munka miatt muszáj, egyébként én kerülném.
2017. aug. 12. 14:29
 2/6 A kérdező kommentje:
De ő mindig kedves velem, hoz nekem ezt-azt, apróságok, finomságok, beszélget, kérdez, stb... Egyszer egy fél éve kb. beszéltünk róla, hogy én nem érzek ugyanúgy, de úgy tűnik, hogy ettől még az ő érzései még nem szűntek meg... Kedves, rendes lány, nem akarom megbántani.
2017. aug. 12. 14:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

De, ha továbbra is nyájasan viselkedsz vele, akkor csak tovább bátorítod, azt fogja gondolni, hogy van esélye.

Így rosszabb, hidd el.

2017. aug. 12. 14:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Szexre se jönne be? Lehet akkor kiábrándulna :D
2017. aug. 12. 15:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem tilts le FB chat-en, és mikor írna akkor kap egy felugró ablakot, hogy nem vagy elérhető ebből megérti, hogy ne akarod, hogy munkán kívül is kapcsolatba lépjen veled.

Ezt tette velem a kolléga nőm, mert úgy viselkedtem vele, ahogy a veled a kolléga nőd.

Fordított az esett de na... ha nem mered újra a szemébe mondani léteznek ilyen gyávább megoldások is.

Igaz mind kettő fáj főleg, ha nem direkt próbálkozol hanem csak kedves vagy vele. Igaz az ilyen kedvességek mélyén mindig az van, hogy lassú víz partot mos alapon próbál az ember a másikhoz közelebb és egyre közelebb kerülni, anélkül, hogy nyomulásnak lehetne nevezni.

(30F)

2017. aug. 12. 16:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem szokott Facebookon rámírni. Úgymond "tiszteletben tartja" a magánszférámat. Amikor kedveskedik, azt is olyan visszafogottan és távolságtartóan teszi, hogy még csak véletlenül se lépjen át semmilyen határt. Csakhát azért az mégiscsak látszik rajta, hogy két mosoly között magában meg csöndben vergődik, és ez nekem se jó érzés. De tolakodónak a legkevésbé sem mondható tolakodónak.
2017. aug. 12. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!