Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek viszonya van mással (aki nem a párja), az szeretheti a párját? Lehet belé szerelmes?
Szeretni szeretheti, de szerintem szerelmes nem lehet belé. A szerelem a kezdeti stádiumban érvényes, amikor még minden szép és jó, ilyenkor nem hiszem, hogy bárki is másra vágyik, de legalább is szeretőre biztosan nem. Amikor lanyhul ez az érzés és átalakul szeretetté, akkor jönnek elő a gondok, lehetnek dolgok, amik nem olyanok, amilyennek a szerelem hevében tűntek és ilyenkor egy idő után jelentkeznek az eltérő igények és a vágy, hogy hogy ezeket kielégítsük.
Itt egy példa: szeretem a férjem, de nem tudom elfogadni, hogy neki elég a havi egyszeri szex, ezért előbb-utóbb engedni fogok a vágyamnak és megszerzem ezt máshol. Amikor már a megbeszélés sem segít, akkor jön ez. De attól még szeretem őt, gondoskodok róla és a családról, viszont van egy része az életemnek, amiben ő már kevés nekem. Ilyenre gondoltam.
Tudjátok van olyan, amikor nem lehet megbeszélni.
Mit teszel például, ha a párod egy idő után nem akar majd veled szexelni, de ezenkívül minden klappol, te őszintén szereted? Hiába beszéled meg, ő nem fog veled lefeküdni.
Ha elhagyod sosem fogsz tudni mást így szeretni, tehát átvered a következőt, és nem is akarod elhagyni, mert ő nagy ő.
Megcsalod vagy inkább életed végéig nem szexelsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!