Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha szerelmes vagyok egy lányba akinek már van barátja?
Voltam már hasonló helyzetben (mondjuk ott a lánynak nem volt barátja) és szívesen írnék mást, de: hagyd a francba, hidd el csak szarabb lesz.
Másik dolog: utasított már el konkrétan? Nekem csak annyi kellet, hogy halljam az Ő szájából, hogy nem, utána jóval könnyebb volt. Ne találkozz vele, ne beszélj vele, ismerkedj más lányokkal.
Hát, ha tudja és más kellett neki, akkor nyilván nem te kellesz, tehát ha ebbe nem nyugszol bele, akkor szenvedni fogsz.
"Megnyugtatlak": én is voltam így két lánnyal. Az egyiknek sokáig nem volt pasija, aztán lett, a másiknak nem volt, csak más kellett volna neki. Mindkettő tudott rólam, de vagy nem reagáltak, vagy elutasítottak.
Van az a közhely, hogy a lány választ..
Ha te hiszel benne,hogy különb vagy a mostani pasasánál, kívül meg belül is, többet tudsz adni a nőnek, akkor dúrd ki azt a segfejet! Most attól,hogy összeállt éppen valakivel, még nem lájftájm garanti,hogy annyira élvezi is a társaságát. Azért sokmindenki az első randin elnyomat egy demót magából, amivel megnyeri a nőt ideig óráig, aztán hónapokkal, évekkel később lehull a lepel, és a nő rájön,hogy egy tök átlag fazkalap a párja, semmi keresnivalója már mellette,csak a semminél jobb,mert addig se marad tömetlen a luka. LEhet hogy épp most itt állnak.
Csak a kegyelemdöfésre, a megváltásra várnak. Add meg nekik! Szedd szét, törj át mindenen, egyszer élsz!
Nem házasok, akkor meg szard le nagyívben!
Egy esélyt adj magadnak, ha elküld a fészkes fenébe, akkor hagyd, ha hajlik a dologra, de bizonytalan, akkor meg dúrd ki a francba a párját.
Csak olyan esetben van esélyed, ha pont olyan kapcsolatban van, ami csak úgy van és kész, nincsenek a pasival komolyabb tervei, már kihűltek az érzelmei...stb
De ilyenkor is vigyázz, szerintem célszerű fokozatosan haladni, és mindig legyél észnél, különben könnyen szerető válik belőled, gondolom nem ez a cél. És ha abban benne vagy, neki sokkal kényelmesebb lesz úgy, hogy megvan a biztos kapcsolata plusz egy kis szórakozás is veled, abból a helyzetből nem lépni ki egyhamar...
Én is kapcsolatban voltam, mikor a mostani barátomat megismertem, de nem támadott le egyből azzal, hogy akar tőlem valamit, hanem kb 3 hónapon át alakult ez a folyamat. Elhívott olyan programokra, amikről tudta, hogy mennyire vágyom rá, sokat beszélgettünk eleinte csak facebook-on, aztán már napi szinten találkoztunk is. De eközben sose nyomult vagy célozgatott semmire, szóval volt az egészben valami izgalmas, de közben mégse éreztem megcsalásnak azt, hogy vele találkozom, mivel semmi jele nem volt annak, hogy ez több, mint barátság (még ha nem is történt valójában semmi). Aztán egy idő után azért érzékeltette velem, hogy bejövök neki, na meg erre már első pillanattól kezdve rá is jöttem, volt köztünk néhány csók is, aztán szakítottam az akkori barátommal. Még egy darabig randizgattunk ezzel a sráccal, aztán össze is jöttünk, nem bánom cseppet sem, mivel az előző kapcsolatom már nagyon haldoklott, csak sajnos nem mertem kilépni belőle azt hiszem, ezt nagyon szégyellem utólag.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!