Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fúk, az ijesztő, ha egy lány szerelmes belétek? 21/L
Azért kérdezem, mert mostanában akárhányszor randiztam valakivel, minden jól alakult, de amint kezdtek érzéseim lenni a srác iránt, elküldtek a francba. Mintha egyből taszító lettem volna, pedig addig lelkesen udvaroltak. Most már nem is merem kimutatni, ha tetszik valaki.
(Egyébként semmi durvára nem kell gondolni, nem küldtem napi 100 sms-t, nem akartam 10 percenként találkozni, de mégis mintha menekültek volna, amint kezdett komolyabbra fordulni a dolog)
v simán nem veszed észre h tök para ahogy "kifejezed" a ""szerelmed"" :D
m1 ezt úgy sem tudom itt random kitalálni.
én tudom mi a baj, vagyis sejtem.
nővéremmel ugyanez volt. nagyon akart már valakit és tett is érte, hogy legyen. sokat randizott. volt egymásután 4 pasija is, ő mindbe beleszeretett, de azok egyből leléptek. szerintem az volt a baj, hogy a srácok nem gondolták ezt annyira komolyan, és mivel a lány előbb lett szerelmes, nekik is taszítóvá vált, hogy ők még nem és nyomulnak rájuk.
ugyanezt már átéltem fordított helyzetben, csak mivel én gerinces vagyok és komoly kapcsolatot kerestem, megvártam még nekem is lettek érzéseim és összejöttem a sráccal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!