Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi volt a leghosszabb idő mire a szerelme beteljesedett valaki iránt?
Az elutasitasnak tobb oka lehet:
nem csak a nem tetszes.
lehet oka, ha mondjuk tetszel neki:
csunya csalodas
vagy valamitol valo felelem aminek az okat tudja is
vagy onertekelesi problema es emiatt teged is ov
vagy lehet oka attol valo felelem, hogy csak par megallos kapcsolat
vagy fel a csalodastol
Ha tetszel, olyankor ilyen helyzetekben baratkozz ossze vele, es hagyd hogy megbizzon benned, es hagyd hogy szepen alakuljon minden lassan a maga szabadsagaban.
Lenyeg, hogy ne jatszmazz vele, es ne keszits haditervet a meghoditasara, csak ereztesd vele hogy te mindig mellette vagy es szamithat rad mindenben.
Szerintem érdemes kitartani, türelmesnek lenni akkor is, ha nem kapsz semmit viszonzásul, mert szeretni jó és kész. Ha már fáj, akkor viszont tudni kell továbblépni is. Nekem háromnegyed év volt a leghosszabb. Előbb-utóbb megkapjuk az élettől, amire vágyakozunk, ez igaz. Vagy pedig úgy rendezi az élet, hogy ne vágyakozzunk tovább.
Habár én egy "többet ne keress" után biztosan nem próbálkoznék. Amíg nem kapok egyértelmű "nem"-et, addig viszont kitartok.
Én már 17 éve várok, Kérdező, de még semmi...
Nem tehetek mást, várok tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!