Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kornyekbeli fiuval jottem ossze de nagyon zavar hogy en szegeny csaladbol szarmazom o meg nem, es mindig a mult van az eszembe miatta mikozben nagyon utalom az egesz kornyeket. Szakitsak? Ugy erzem ez a nyomaszto erzes egyre rosszabb.
Szomszed falubol valo, mi szegeny csalad vagyunk regen mégjobban azok voltunk, arrol a kornyekrol nekem csak rossz emlekek jutnak eszembe , utalom, megviselt es sokaig nem tudtam elfogadni hogy szegenyek vagyunk, nem akartam szegeny lenni..uj eletet kezdtem mashol, ahol nem ismert senki, ahol nem voltak lenezo szemek, ahol senki nem terjesztett rolam pletykakat, ahol nem ismert senki, vegre onmagam lehettem , annyira megkonnyebbultem hogy még a jarasom is masabb lett..
O nem szegeny csaladbol szarmazik, nekem nem voltak ott soha a kornyeken barataim, neki nagyon sok van ott, azok is mind gazdagok, es amikor szoba jon a nevem, akkor az van az eszukbe hogy hogy johetett ossze a parom egy ilyen szegeny lannyal mint en, nem erdekel mit gondolnak tenyleg nem! De igy soha nem fogok megszabadulni toluk. En nem is megyek oda, a parom egyedul jar oda, en soha nem mennek oda de akkor is rossz erzes hogy valami oda kot..mégpedig a szerelmem
En vegleg el akartam onnan jonni, de mivel oda valosi a parom soha nem fogok megszbadulni onnan.
Szeretjuk egymast, egymassal tervezzuk a jovonket, de van bennem egy nyomaszto erzes ami egyre rosszabb lesz.
A parom csaladja is ott lakik, naluk sem akarok menni soha, ha ok jonni szeretnenek szeretettel varom es fogadom oket, de en nem megyek. Nekem az a kornyek meghalt, nem letezik.
Szakitanom kene?
"amikor szoba jon a nevem, akkor az van az eszukbe hogy hogy johetett ossze a parom egy ilyen szegeny lannyal mint en"
Honnan tudod, hogy mi van az eszükben?
Ha a párodat nem zavarja, elfogad és szeret téged és te is őt, akkor miért kéne szakítani?
Ez egy nagyon szép kihívás.
Őszintén, szívvel-lélekkel tedd bele magad, semmi jelentősége hogy valaki szegény vagy gazdag.
Egy gazdag család csak szolga lehetne sok Monacói családnál, akiknek csak a yachtjaik sok tíz milliárd forint. Ezek a nagyon gazdag családok pedig szegények az igazán gazdagokhoz képest.
Semmi jelentősége, de tudom hogy ez nagyon nehéz, és azt mutatja hogy jó ember vagy, hogy ezen idegesíted magad.
Semmi más dolgod nincs mint szeretni a párod, és"felnőni" hozzá.
Itt a legnagyobb baj az, hogy te - bocsánat - betegesen frusztrált vagy. Szinte már fóbiád van mindenkitől, aki nem mélyszegénységben él. Egyfolytában azon görcsölsz, hogy vajon ki mit gondol rólad. Te elsősorban magaddal nem vagy kivékülve. Kicsit sem. Ez pedig megmérgezi a kapcsolatotokat.
De azért a másik részről is vannak komoly problémák. (Már ha nem csak beképzeled őket, bocsi.) Mondjuk ha valaki folyamatosan becsmérelné a barátnőmet, nem sokáig lenne a barátom.
"Szakitanom kene?"
Igen.
Láthatóan nem illetek össze. Ő passzívan partner a becsmérlésedben (már ha tényleg nem csak te gondolod bele... mert ilyen szintű fóbia mellett ez nem lehetetlen), te pedig képtelen vagy érett emberként viselkedni ebben a kapcsolatban.
És úgy látom, az érzelmek sincsenek a helyén.
Mindkettőtöknek jobb lesz. Te majd keresel egy mélyszegény pasast, ő meg majd keres magának olyat, aki nem a potenciális ellenséget látja benne.
Engem már két szegényebb családból való pasi is dobott azért, mert frusztrálta őket, hogy nekem meg gazdag a hátterem. Ennél nagyobb hülyeséget szerintem kitalálni is nehéz lehet, de ha neked jobb egy hasonlóan szegény pasival, akkor hajrá…
Aztán még a gazdagabb fél lesz felszínesnek tituálva, ha végül gazdag párral “kénytelen” összejönni, mert a szegényebb hátterűek dobják a saját komplexusaik miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!