Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van annál rosszabb ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van annál rosszabb ha az ember nem tud barátnőt találni?

Figyelt kérdés

Mások is van ilyen szerencsétlen helyzetben?

Nem tudom miért nincs szerencsém. Egyáltalán nem volt kapcsolatom, szűz is vagyok. Mivel nem volt kapcsolatom így nem tudom milyen lehet de biztos nagyon jó, nagyon idegesít.

Van ennél rosszabb dolog az életben? Többségnek összejön kevés energia befektetéssel.

2021. jún. 18. 23:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
van, a leukémia
2021. jún. 19. 00:23
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
2021. jún. 19. 00:42
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem szerencse kerdese, hanem nevelese. Te meg nem nottel fel, akarhany eves is vagy.
2021. jún. 19. 00:42
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Lépjél be a francia idegenlégióba, kérdező, és majd megtudod a kérdésedre a választ.
2021. jún. 19. 00:53
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Éhezés, hajléktalanság, halálos betegségek, valamelyik szeretted halála, tartós munkanélküliség, krónikus betegségek és még sorolhatnám.
2021. jún. 19. 01:30
 6/16 anonim ***** válasza:

Van-e rosszabb? Százezer rosszabb dolog is van!

Sőt! Ha sikerül kapcsolatot találnod,és igazán megszereted,akkor sokkal rosszabb elengedni,ha ő már nem szeret.

Mikor bízol benne,és míg dolgozol,addig ő megcsal.

Mikor várod haza,és nem jön többé,mert már nem akar veled lenni. Ezek rosszabbak,mint hogy egyenlőre nincs senki,aki összetörjön téged.

Nem tudom mennyi idős vagy,de ne kapkodj,és ne tekintsd az egyedüllétet feltétlenül rossznak!

Örülj annak,ha egészséges vagy,és van mit enned! Temérdek rosszab dolog van,némelyik visszafordíthatatlan.

De majd eljön a te időd is!

2021. jún. 19. 05:44
 7/16 anonim ***** válasza:
Van rengeted minden ami rosszabb! De ha párkapcsolati oldalnál maradunk, akkor pl ha a barátnőd mellett, a jóval fiatalabb szeretődet dugnád, de az nem lehet veled, mert van pasija 😉
2021. jún. 19. 06:15
 8/16 Noren1989 ***** válasza:
#2, 23-24 lesz, ha jól saccolom.
2021. jún. 19. 06:24
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Amikor végignézed, hogy a saját anyád/bárkid hogy leépül a ráktól 1 év alatt, nem látják el a covid miatt ez idő alatt rendesen, és a végén ott vagy vele és már azért imádkozol, hogy legyen már gyorsan vége a szenvedésének mert emberhez méltatlan az az állapot, amibe került.
2021. jún. 19. 06:49
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Maximálisan egyetértek veled 9-es!

Sajnos a családomban is ez a helyzet! Közvetlen családtag,aki nem kapja meg a megfelelő ellátást,katéterekkel él,(már ha ezt még életnek lehet nevezni) és csak nézed ahogy leépül,tudva,hogy nem segíthetsz. Mindezekhez képest egy párkapcsolat hiánya igencsak eltörpül!

Mint azt az előzö kommentben írtam,örüljön a srác,hogy ha egészséges! Mert ha ne adj isten az élete lenne a tét,akkor átformálódna benne,hogy mitől, mi lehet rosszabb!

2021. jún. 19. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!