Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27 évesen soha nem volt még barátnőm és életemben 2-szer szexeltem csak. Van itt olyan, akinek még nálam is rosszabb a statisztikája? Jó lenne már egy kedves, helyes, aranyos barátnő. : (
Értem én, hogy szeretnél barátnőt, támogatom is.
Hogy szeretnéd megszerezni? Miben vagy jobb, mint a többi 27 éves férfi? Mi a szexepiled? Miért válasszon pont téged?
Tudod hogy úgysem lesz, hiába írod ezt ki...
Kövér csaj vs magány, az a 2 opció van.
"Van itt olyan, akinek még nálam is rosszabb a statisztikája?" Igen, van itt a gyakin egy csomó incel.
Remélem, most előrébb vagy, hogy tudod, leszorultál a lúzerek dobogójáról. Előrébb, de miben is?
2-es.
Egy "kövér csaj" is lehet jó társ, jó barátnő... :) De aki így fogja fel, ne is legyen senkije!
Valóban, abban az esetben, ha az adott férfinek tetszenek a kövér nők.
Viszont nagyon jól tudjuk, hogy a kövér nőkkel lévő férfiak nagy része csak azért van velük, mert nem kapott csinosat :) Sajnálom, hogy ezt tőlem kell megtudnod :)
En 36 evesen egyaltalan nem szexeltem. Tehat te mar kettovel tobbszor szexeltel 9 evvel kevesebb ido alatt :)
De nalam ez mar igy marad, meghagyom inkabb a noket a BMW-s menocsavoknak :)
36F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!