Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van annál rosszabb ha az ember nem tud barátnőt találni?
Mások is van ilyen szerencsétlen helyzetben?
Nem tudom miért nincs szerencsém. Egyáltalán nem volt kapcsolatom, szűz is vagyok. Mivel nem volt kapcsolatom így nem tudom milyen lehet de biztos nagyon jó, nagyon idegesít.
Van ennél rosszabb dolog az életben? Többségnek összejön kevés energia befektetéssel.
Soroljam?
- amputáció
- szülő, gyerek, társ korai elvesztése
- rákosnak lenni
- siketvaknak lenni
- híd alatt lakni
szerinted ennél rosszabb, hogy jujci, nincs csajod?
Súlyos betegség, vagy váratlan halál a családtagok körében rosszabb.
Az is rosszabb lenne, ha autóbalesetben lebénulnál nyaktól lefelé, vagy ha rád robbanna egy adag benzin és a tested megégne és többé nem lenne a régi.
Hidd el, rengeteg rosszabb dolog van, mint a szingliélet.
Van. Hatalmas Gamma sugárzást kapsz és 2 nap múlva elkezd lebomlani az egész bőröd tetőtöl talpig, csupa daganat vagy, rákos daganat, nyílt sebek, be se tud gyógyulni, nem gyógyulsz, a szervátültetés se segít, mindened fáj és még a legerösebb fájdalamcsillapító se hat.
Szerintem ez rosszabb, mint hogy épp nincs barátnőm brühühü.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!