Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akit rosszabb nőre cserélnek le, hogy dolgozta fel ezt?
Én megértettem. Nem csalt ugyan meg, de mellettem betegesen volt féltékeny, igy mindent el is követett hogy alázzon, meg valahol "kisebb"legyek tőle, és magát emelje fel, és a sikereimben nem velem örült hanem azok neki rosszul estek stb.
Utánam összejott egy hízott alacsonyabb vegzettségű (kicsit vidékies/falusi styl)nővel, akire kb egy ffi rám sem néz, és gondolom vele már nyugodtabb es királynak hiheti magát, míg ellenben mellettem folyamat komplexusai voltak.
És ugye ő meg úgy adná elő ő a NŐ és meg a r.banc. hogy ki lehet csavarni, ugye? :D de ha őt ez vígasztalja, ha neki ez kell, hát ő akarta.
Azóta olyan párom van akinekviszint igy, hogy szexibb, sugárzóbb (és műveltebb is)vagyok stb jelentem az igazi NŐT, habár ő is féltékeny, de legalább ő nem komplexusos, teljesen egyenrangúként kezel soha nem aláz vagy néz le stb ahhoz hogy magát többnek higyje mint az exem. A mostani párom inkább "felemel" és nem az önbizalmam roncsolja stb
De szánalmas vagy :D
Mitől rosszabb nálad?
Nem lehet, hogy pont jobb, mint te?
Valamit biztosan tudott, amit te nem...
Esküszöm ha szebb lenne, vagy okosabb stb könnyebben fogadnám el, de így elég visszás a rosszabbra csere.
6 Tények alapján rosszabb, ebben nincs semmi szánalmas. Ha én lennék rosszabb tőle elfogadnám azt is, kívülálló független emberek is így gondolják.
Senki sem rosszabb vagy jobb nálad. Lehet, hogy valaki pl. csúnyább (bár ez relatív) és kevésbé iskolázott, ugyanakkor figyelmesebb és odaadóbb.
Bármivel levehette a lábáról.
Lehet jobban tud (bocsánat) szopni. Most jobb?
Komolyabban véve, sosem értettem ezt, nekem tök irreveláns lenne, hogy szebb vagy csúnyább.. Ha csúnyább, akkor azt szimplán gondolnám, hogy erre volt meg a lehetősége. Ennyi a történet.
Ha jobbat is meg tudott volna dugni kkor, akkor valszeg aznap jobbat dugott volna. Most jó?
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!