Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kezdeményezzek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdeményezzek egy "nálam rosszabb" pasinál?

Figyelt kérdés

Kifejtem, mert így elég gázul hangzik.

Szóval van egy srác,akit barátokon keresztül ismertem meg. Ha a "paramétereket" nézzük, külső szemmel nem tűnhet túl vonzónak. Kancsal, vékony (néha edz, szóval megsem csontsovány), épphogy magasabb nálam, és amolyan tipikus "szemüveges stréber" feje van. A lányokkal sincs túl sok tapasztalata, 20 éves korára összesen egy részeg smárolást sikerült átélnie, több sikertelen randi és ismerkedési kísérlettel.

Hogy mégis akkor miért tetszik nekem? Ilyen jo társaságom is régen volt... Órákig elbeszélgetünk mindenről, őszinte, kommunikatív, humoros, érdekes, nagyon intelligens, és nem tudom miért, de olyan szinten vonzódom hozzá, hogyha csak azt elképzelem hogy megcsókolom a nyakát és azzal a kellemes, mély hangjával sóhajt, máris bizsergek... És ahogy ránézek, ahogy hallgatom, ahogy megérintem, valami különösen jo érzés fog el. És egyébként több jel is van hogy érdeklődik; pl ha valami baj volt utánam jött, megvigasztalt, elterelte a figyelmem, másnap rámírt utána. Ha kicsit "leszálltam róla", hagytam a társasagban mással beszélgetni "mosdóba megyek", amint visszajöttem egyből folytatta ahol abbahagytuk.

Azonban ahogy beszélgettünk, az is kiderült hogy kevés az önbizalma . Nem vagyok "fullos" nő, de sportolok, nem mondanám magam csúnyának, és ahogy eszrevettem intellektuálisan is vissza tudom adni azt amit tud nyújtani. Szexuálisan bevállalós és szabad gondolkodású vagyok (nem ribizli, monogámia keretein beül). És persze tele vagyok önbizalommal (egeszséges mértékben).

Mi van, ha a gátlásai és a rossz tapasztalatai miatt nem mer felém fordulni, elmélyíteni a viszonyt? Hogy derítsem ki, hogy bejövök-e neki cska nem mer lépni, vagy csak beképzelem az egészet? Ha csak a rossz élmények miatt zárkózottabb etéren, hogyan tudnám kicsit megnyitni a lelkét?

(Félreértés ne essék, nem egyből a "lényegre" térnék, csak szeretnék sokat kettesben lenni vele, megismerni, és valora váltani a fantáziámat, hogy baráti ölelés helyett csókkal köszönünk el). 20N

2020. jún. 16. 19:07
A kérdező szavazást indított:
Tetszel neki.
Nem jösz be neki.
18 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
46%

Eszreveszed ha akar valamit te meg jelzed hogy akarsz valamit.

Mi férfiak örökké ezt csináljuk.

2020. jún. 16. 19:10
 2/12 Lachesys ***** válasza:
100%

figyu csajszi. azt mondod tele vagy önbizalommal. akkor miért nem mondod neki hogy te jani sose gondoltál meg arra hogy meghívj egy kavera? 😉😉😉 wink wink

ha meg ennél is félénkebb akkor hívd el egy az egyben.

csak felbatorodik ha megteszed az első lépest. en is így "szedtem" fel a pasimat, csak egy kis biztatás kellett neki.

2020. jún. 16. 19:13
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Hivd el valahova egy próbát megér.Nem kimondottan randizni csak úgy barátilag és igy jobban megismeritek egymást és hátha.Szerintem te is tetszel neki.
2020. jún. 16. 19:14
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Biztos bejössz neki, csak bátortalan.
2020. jún. 16. 19:17
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Hívd el valahova...
2020. jún. 16. 19:33
 6/12 anonim ***** válasza:
29%
Itt sem te leszel a nő, ha összejöttök. 🙂
2020. jún. 16. 19:37
 7/12 A kérdező kommentje:
Utolsó, kifejtenéd?
2020. jún. 16. 19:41
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Az a szerencsés eset, ha tud majd férfi lenni, csak kell neki egy kis seggberúgás. Az a pechesebb eset, ha világ életében feminin jellemű lesz, és ez nem a csalódások okozzák. Valaki alapból nem túl férfias energiájú egyén férfi létére.
2020. jún. 16. 19:47
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Na de nem az a lényeg, hogy a kérdezőnek tetszik?

Kérdező, az egyetlen dolgod, hogy a tudtára add, hogy van nálad esélye. Nagyon nehéz lenne rákérdezned, hogy "tetszem neked?". Ha igennel felel, mosolyogj rá, és simogasd meg az arcát.

2020. jún. 16. 19:55
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

"akkor miért nem mondod neki hogy te jani sose gondoltál meg arra hogy meghívj egy kavera? 😉😉😉"

Amúgy ez jó szöveg 😁 de csak akkor, ha egy nő tényleg érzi, hogy a férfi is szeretne többet.

Én azt mondom próbáld meg. Nem veszítesz az égvilágon semmit.

De! Csak akkor tedd ezt meg, ha biztos vagy benne, hogy nem csak addig tartod vonzónak amég ilyen visszahúzódó.

Voltam már úgy, sőt vagyok a mai napig úgy egy sráccal, hogy borzalmasan vonzódok hozzá hiába ronda férfi, (pont, mint nálad egyszerűen tudom, hogy jobb nőnek számítok, mint ő pasinak) de nem vagyok biztos benne, hogy ez akkor is így lenne, ha épp ott tartanánk, hogy igen ebből tényleg legyen több is, mint szex.

Ezt tisztázd le előtte magadban, mindenféle sértés nélkül írtam.

2020. jún. 16. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!