Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mi a rosszabb,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi a rosszabb, megsérteni valakit vagy egyáltalán nem is válaszolni kezdeményezésre?

Figyelt kérdés
Azon gondolkodtam mi vesz rá valakit arra, hogy egyáltalán ne reagáljon egy normális üzenetre annak ellenére, hogy előtte pont ő volt az aki szemezett és többször is köszöngetett. És normális emberről van szó, de ezek szerint mégsem?

2016. júl. 31. 17:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Biztosan megkapta az uzenetet? Miert nem kezemenyezel szemelyes beszrlgetest? Egyebkent inkabb mondja meg az ember en azt varnam ezert meg mondanam
2016. júl. 31. 17:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ha valaki kezdeményez egy másik embernél, de a másik embernek nem tetszik, akkor se a megsértés, se a nem reagálás nem jó, emberséges megoldás. A visszautasítás sértés és gúnyolás nélkül az, ami a legideálisabb. Persze, így is fájni fog a kezdeményező félnek, de sokkal kevésbé, mint ha le se szarnák, vagy ha megsértenék.
2016. júl. 31. 17:42
 3/3 A kérdező kommentje:

Személyesnél oké-zott és azzal, hogy rám se nézett elég hamar vége lett a beszélgetésnek, gondoltam nem ért rá ezért írtam neki utána pár héttel amit biztosan elolvasott.

Hosszú idő után találkoztunk megint és nagyon mélyen nézett a szemembe és mintha örült volna, hogy látott én csak elmentem mellette. Bevallom sokszor csalódtam, de valahogy senki sem küldött ennyire a padlóra mint neki sikerült, de akkor miért néz?

Elég egyértelműen a tudtomra adta, hogy arra sem vagyok méltó, hogy ember számba vegyen. Csak az zavar, hogy régen még megállt előttem és mosolyogva köszönt, érdeklődött haveromnál, hogy menni fogok-e egy bizonyos helyre, többször és az én társaságomtól csak az én szemembe nézve külön elköszönt. Ezt kiegészíteném azzal, hogy abban az időszakban amikor beszélni próbáltam vele és írtam neki nem is köszönt el tőlem és rám se nézett.

2016. júl. 31. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!