Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a rosszabb, akik szingliként élnek vagy akik párkapcsolatban élnek?
Sokat gondolkoztam ugyebár mind a kettőnek vannak előnyei és hátrányai.Ha a szingli életvitelt nézem ott a szabadság az ami dominál de viszont legbelül az ember mégis egy társra vágyik.
Ha pedig a párkapcsolatot veszem alapul azt veszem észre ameddig a rózsaszínköd tart addig minden olyan happy.Senki nem bas..gatja a másikat ámde ha az a köd szépen lassan eloszlóban van akkor utána csak úgy gyülekeznek a viharfelhők és előjönnek olyan hibák a másikban ,amit a kapcsolat elején észre sem vesznek az emberek és szép lassan elkezdődik a mindennapos marakodás ami bedarálja a kapcsolatot.
Szóval nem tudom a megoldást melyik a jobb? szerintetek?
Attól függ, milyen a párkapcsolat, illetve az ember mennyire szeret / nem szeret egyedül élni. Egy kapcsolatfüggő ember tűréshatára sokkal magasabban van, mint olyasvalakié, aki amúgy egészen jól elvan egyedül is.
Szerintem mindenképp jobb egyedül, mint egy rossz kapcsolatban
- legalább tudja az ember, hányadán áll
- nem tartozik felelősséggel egy esetlegesen kiszámíthatatlanná vált vagy az övétől eltávolodott értékrendű emberért
- nem teszi ki magát annak a stressznek, hogy olyan emberrel éljen együtt, akivel a súrlódások vagy a közöny kerültek túlsúlyba
- esélyt ad magának arra, hogy magához illő társat találjon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!