Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Akit rosszabb nőre cserélnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akit rosszabb nőre cserélnek le, hogy dolgozta fel ezt?

Figyelt kérdés
Vagy lehet csak megcsalni akart vele de ezek után már menjen hozzá. Nemtudja még, hogy tudom.
2021. jún. 11. 19:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
78%

Akit jobb nőre cserélnek le, az hogy tudja feldolgozni?

Bocsi, de szerintem ez rosszabb. Amikor évekig azt hallgatod, hogy te vagy a tökéletes, te vagy az ideálja külsőre - belsőre, majd összejön a totál ellentéteddel.

Bocsánat, valószínűleg féltékenynek és irigynek fognak tartani az olvasók, de az exem egy olyan kaliberű nővel készült félrelépni, akire/akikre előtte évekig azt mondta nekem, hogy ilyen magamutogato instapitsa nem kéne, mert felszínes.

Én egy zárkózottabb, de határozott, formásabb nő vagyok, egyáltalán nem posztolok magamról, de vannak barátaim, hobbijaim és elvileg "szép a lelkem".

Akivel meg össze akarta fűzni a levet, az egy full vékony, magamutogato, öntelt csaj. De tény, olyan karcsú derekam sosem lesz, amilyen neki van. Bár az exem elvileg szereti, ha van mit fogni és imádott...

De optikailag azt mondom, ő jobb nő.

Na most akkor hidd el ezekután, hogy te milyen szép és csinos vagy.. Meg hogy a belső is milyen fontos.

Inkább fogta volna meg egy "rosszabb" nő, akkor tudnám, hogy biztos aranyos, kedves, normális.

Így meg tudom, hogy ment volna a farka után, ennyit értem én meg az éveink.

Szerinted ez így jobb? Szerintem nem. De igazából mindegy is, kivel csalnak. A lényeg az, hogy az ilyen távozzon az életmből...

2021. jún. 11. 23:49
 12/23 A kérdező kommentje:
11 Lehet igazad van, hogy az is bántana ha jobb lenne.... most úgy gondolom könnyebben feldolgoznám. De ez van.
2021. jún. 12. 06:22
 13/23 anonim ***** válasza:
25%
Személyiség 0 vagy. Önismeret, emberismeret, erkölcsi értékrend, stb, mind 0. Kétlem, hogy tudhatnád, hogy a másik jobb vagy rosszabb, mert magadat se ismered. Felszínes vagy és vékony mint egy papírlap.
2021. jún. 12. 07:08
 14/23 anonim ***** válasza:
58%

Lehet hogy vele jó a szex, szenvedélyes, kezdeményező, te pedig csak egy fadarab voltál az ágyban.

Általában lebecsülitek hogy mennyit számít az, hogy a nő mennyire kívánja a férfit szexuálisan. Az ilyen "dugj meg ha akarsz" nőket hamar otthagyják egy csúnyább de aktívabb csajért.

2021. jún. 12. 09:38
 15/23 anonim ***** válasza:
46%
teljesen megértelek, én olyan 6-os lehetek, a pasim meg egy erős 3-as miatt dobott. Pedig jó parti vagyok szerinte is
2021. jún. 12. 12:04
 16/23 anonim ***** válasza:
77%

Hát én pont máshogy reagálnék. Ha egy csúnyább lánnyal csal, az neki szánalmas. Azt gondolnám, hogy nem tudott szebbet találni, mert a szebb lányok szarba se nézik, számukra ő egy selejt, csak egy csúnyácska jutott neki. 😂

Kb kiröhögném aztán letíltanám és mehet dolgára. Áldásom reájuk, meg a quasimodo gyermekeikre.

2021. jún. 12. 13:09
 17/23 anonim ***** válasza:
Ha lecserélt rá, valszeg ne rosszabb. Lehet kedvesebb, jobban meg van vele a közös hang, jobb az ágyban, jobban főz, akármi. De ha őt választotta helyetted nem lejet rosszabb, ennyire ne legyél elszálva.
2021. jún. 12. 14:35
 18/23 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ellszàllva, ezeket a tényekre hivatkozva írom. Nem dobott ki szerintem ezt kalandnak gondolta ő, csak nem gondolta, jog megtudom.... és én így már biztosan nem bocsájtom meg ezt, hogy szinte n alul tette.
2021. jún. 12. 16:40
 19/23 A kérdező kommentje:
Vicces hogy itt felszínesnek neveznek olyanok, akik 2 mondatot tudnak rólam én pedig ha véleményt írok a tények alapján egy huszonéve ismert emberről az már biztos nem úgy van.
2021. jún. 12. 16:41
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
akkor is nagy az arcod, vegyél vissza kicsit
2021. jún. 12. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!