Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erről a randiról( tegnap esti,tinder által) mit gondoltok?
Külföldön élek. Egyedül nevelem a kisfiamat ( 3 éves ).
Tegnap este annyira magányos voltam és úgy voltam vele ,lesz ami lesz , hagyom magam sodródni az árral, randizok egyet. Találtam tinderen egy számomra nagyon szimpatikus férfit. 10 évvel idősebb nálam,ami abszolút nem probléma. (27 vagyok)
Ő olasz származású, angolul kommunikalunk mert nem beszel nemetul. 1,90 cm magas ,barna hajú, kék szemű, egyszerűen imádom. Olyan karizmatikus a megjelenese, stílusos, egy igazi férfi.
Lényeg a lényeg, már az elején megmondtam hogy nem lesz szex. Eljott este ,amikor a pici már aludt , hozott egy üveg bort amit együtt megittunk. Táncoltunk a konyhában olasz zenére, és hát sejthetitek, megtörtent aminek meg kellett törtennie.
Tudom , valószínűleg ő mindenkivel ezt csinálja, nem is lettem egyből szerelmes ,de el tudnek vele esetleg komolyabb dolgot is képzelni.
Szerintetek ebből még lehet valami? Számot cseréltünk, 8 körül ment el miután együtt megreggeliztünk. Azóta nem jelentkezett ,nem írt semmit . Q számomat elmentette, mert eddig nem láttam a képet whatsappon és most már látom. Ez se jelent semmit ,lehet csak azért mentette el hogy tudja kinek nem kell felvenni, ha netán keresnem. (Nem fogom ). Ez normális hogy nem jelentkezik?
Nem tudom el -e tudná fogadni a gyermekemet,tudna -e vele bánni.
Nem akarom túl gondolni, ha nem más, szexkapcsolatnak megfelel.
A gyermekem q legfontosabb,nem is igazán lenne jelenleg időm es energiám egy igazi párkapcsolatra, de mivel ember vagyok ,nem csak anya hanem nő is ,nekem is vannak szükségleteim.
Nem élem bele magam ,megprobalom lazán kezelni a dolgot ,de azert érdekel, ti mit gondoltok .
( amúgy ő abszolút nem kezdeményezte q szexet ,inkább én voltam az, aki akarta)
Engem csak az érdekel,mint egyedülálló anya…pár órás ismeretség után elvittél egy idegent a lakásodba ahol a gyermeked is jelen van ? Most az mindegy h aludt
Lassan 3 éves a kislányom,egyedül nevelem,de soha nem engednék ide egy idegent akit tarskeresőn szedtem össze
Ha nem tudom megoldani hogy legyen vele valami akkor nem randizok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!