Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Erről a randiról( tegnap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erről a randiról( tegnap esti,tinder által) mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Külföldön élek. Egyedül nevelem a kisfiamat ( 3 éves ).

Tegnap este annyira magányos voltam és úgy voltam vele ,lesz ami lesz , hagyom magam sodródni az árral, randizok egyet. Találtam tinderen egy számomra nagyon szimpatikus férfit. 10 évvel idősebb nálam,ami abszolút nem probléma. (27 vagyok)

Ő olasz származású, angolul kommunikalunk mert nem beszel nemetul. 1,90 cm magas ,barna hajú, kék szemű, egyszerűen imádom. Olyan karizmatikus a megjelenese, stílusos, egy igazi férfi.

Lényeg a lényeg, már az elején megmondtam hogy nem lesz szex. Eljott este ,amikor a pici már aludt , hozott egy üveg bort amit együtt megittunk. Táncoltunk a konyhában olasz zenére, és hát sejthetitek, megtörtent aminek meg kellett törtennie.

Tudom , valószínűleg ő mindenkivel ezt csinálja, nem is lettem egyből szerelmes ,de el tudnek vele esetleg komolyabb dolgot is képzelni.

Szerintetek ebből még lehet valami? Számot cseréltünk, 8 körül ment el miután együtt megreggeliztünk. Azóta nem jelentkezett ,nem írt semmit . Q számomat elmentette, mert eddig nem láttam a képet whatsappon és most már látom. Ez se jelent semmit ,lehet csak azért mentette el hogy tudja kinek nem kell felvenni, ha netán keresnem. (Nem fogom ). Ez normális hogy nem jelentkezik?

Nem tudom el -e tudná fogadni a gyermekemet,tudna -e vele bánni.

Nem akarom túl gondolni, ha nem más, szexkapcsolatnak megfelel.

A gyermekem q legfontosabb,nem is igazán lenne jelenleg időm es energiám egy igazi párkapcsolatra, de mivel ember vagyok ,nem csak anya hanem nő is ,nekem is vannak szükségleteim.

Nem élem bele magam ,megprobalom lazán kezelni a dolgot ,de azert érdekel, ti mit gondoltok .

( amúgy ő abszolút nem kezdeményezte q szexet ,inkább én voltam az, aki akarta)

2022. szept. 18. 10:20
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
100%
Jó lenne egy kis együttérzést is tanúsítanod. Miből gondolod, hogy ő nem ugyanezt gondolja rólad (minden hétvégen mást csábítasz el)?
2022. szept. 18. 13:43
 22/53 A kérdező kommentje:

Most meg azt írja hogy sokat gondol rám....

:-)

Talan megsincs minden elveszve.

2022. szept. 18. 13:49
 23/53 A kérdező kommentje:
"You are like fire " ,még mindig érzi az illatom stb.... na ez már nyert ügy. :-)
2022. szept. 18. 14:38
 24/53 anonim ***** válasza:
100%
és jo volt vele a szex?
2022. szept. 18. 14:46
 25/53 A kérdező kommentje:
Nem. 2x 3 perc.
2022. szept. 18. 14:53
 26/53 A kérdező kommentje:
De szerintem ez általában így van. Az első pár alkalom még nem ideális. Kell egy kis idő hogy egymásra hangolodjunk.
2022. szept. 18. 14:54
 27/53 anonim ***** válasza:
100%

Na 2x3 percért ekkora perpatvart..

Meg elmondod, hogy nem lesz szex és pár óra múlva mégis lett?

Hagyd a francba. Neki is megvan már a véleménye rólad és neked is róla.

2022. szept. 18. 15:49
 28/53 A kérdező kommentje:

2x3 az már 6 . :-)

Amugy teljesen igazad van. Csak az időmet vesztegetnem.

2022. szept. 18. 19:55
 29/53 anonim ***** válasza:
100%

28. Így van. És pofára esés esélye is van a dolognak.

Kisgyermekes anyukaként ne menj bele pár óra ismeretség után szexbe, ne olasz csődört akarj a lányod életébe. Inkább a megbízhatóbb férfiakra utazz.

2022. szept. 18. 20:20
 30/53 anonim ***** válasza:
100%
Na, ezaz, ezért megéri külföldre menni!
2022. szept. 18. 22:39
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!