Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kep az egesz combomrol vizesen habosan, furdes kozben izgato egy férfinek aki még sosem látott meztelenul?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam elobb elkuldom a vizet hogy furdok
Aztan varok egy kicsit es kuldenek kepet a combomrol de ugy hogy az egesz combom benne legyen a labamig tenyleg az egesz, csak a lényeg nem.
Ettol felizgulna?
Nem latott még meztelenul es ilyesmi kepet sem latott rolam.
Az elozot is en irtam ki azt hogy a borom miatt felizgulna e, igen.
tegnap 18:03
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
16 szavazat
1/15 anonim válasza:
A puncyd küld el, na az fogja érdekelni csak. Nem te
2/15 anonim válasza:
Szerintem ne kuldj magadrol alakulo felben levo ismerkedesnel ilyen kepet. Legalabbis en nem tennem. Miert nem eloben hozod izgalomna inkabb?
3/15 anonim válasza:
Semmi olyat ne küldj neten, amit nem szeretnél, ha meglátna az egész világ.
Ő pedig jobban fog becsülni, ha szép lassan alakulnak köztetek a dolgok. Ne siess, mert lehet, hogy túl hamar vége lesz.
4/15 A kérdező kommentje:
3. Koszonom igazad van de nem azert csinalom hogy lefekudjunk.
Es semmi nincs igazabol a kepen csak a combom
tegnap 18:16
5/15 anonim válasza:
Aki kíván téged, annak a két szép szemedről készült kép is izgató. Egy ilyen meztelenkedés csak annyit jelezne, hogy könnyen kapható vagy.
6/15 anonim válasza:
Szerintem ez ilyen női romantikus filmből ellesett klisé, egy férfi valószínűleg inkább bugyutának tartaná, de javítsatok ki, ha tévedek.
7/15 anonim válasza:
engem nem mozgatna meg. Ahhoz több kell
9/15 anonim válasza:
Már vártam hogy jöjjenek az önként vállalkozók mint a 8as XD
10/15 anonim válasza:
Olyan pasinak, akivel nbem voltál még együtt, ne küldj ilyeneket. Kiábrándító, kétségbeesett és igen olcsó húzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!