Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, nok ti voltatok mar ugy, hogy amikor eloszor lefekudtetek az uj pasitokkal es amikor lekerult a ruha nem tetszett meztelenul?
Pl.: tulsagosan szoros volt a mellkasa esetleg a hata itt-ott. Vagy nagyon pocakos volt ami ruhaban kevesbe latszodott. Vagy akarmi!
Mit csinaltatok olyankor? Hogy kezeltetek ezt a gondot? Egyutt maradtatok? Megmondtad neki a tenyeket?
Inkabb lanyok velemenye erdekelne, de azert johet a fiuktol is valasz, ha volt mar olyan.
Nem. Azért szerintem elég jó képet lehet valakiről kapni ruhában. Aki szőrösebb volt, azon látszott pólóban is, a karján, arcán, mellkasán stb. Látszik, ki nagyjából mekkora alkat, mennyire izmos, sovány, zsíros stb.
Egy volt, aki annyira nem tetszett, mert soványabb volt, mint amilyennek tűnt (téli időszak, nagy pulcsik lol), de annyira nem zavart, s-ggfej nem vagyok, hogy ezért lépjek le, ha már odáig eljutottam valakivel lol.
Félhomályban csináltuk, szóval nem sokat láttunk egymásból, meg én amúgy is izgultam kicsit, meg boldog is voltam, annyira nem érdekeltek ilyen apróságok.
Igen, szőrös és van egy kis hasa de szeretnivaló férfi, aki ezerszer bizonyította már, milyen jó ember. :)
28n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!