Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lanyok, nok ti voltatok mar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, nok ti voltatok mar ugy, hogy amikor eloszor lefekudtetek az uj pasitokkal es amikor lekerult a ruha nem tetszett meztelenul?

Figyelt kérdés

Pl.: tulsagosan szoros volt a mellkasa esetleg a hata itt-ott. Vagy nagyon pocakos volt ami ruhaban kevesbe latszodott. Vagy akarmi!

Mit csinaltatok olyankor? Hogy kezeltetek ezt a gondot? Egyutt maradtatok? Megmondtad neki a tenyeket?

Inkabb lanyok velemenye erdekelne, de azert johet a fiuktol is valasz, ha volt mar olyan.

2018. jan. 31. 02:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem volt. Az alak azert latszik a ruhan keresztul is, ferfiaknal is.
2018. jan. 31. 02:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem volt ilyen. Max a szex nem volt jó.
2018. jan. 31. 03:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem volt ilyen.
2018. jan. 31. 03:57
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak nem parázol, hogy nem jössz majd be a csajnak? Szerintem nem érdemes rágörcsölni, hogy "jaj, lehet, hogy ruha nélkül nem fogok tetszeni". Egyrészt ha már odáig jutott, hogy lefekszik veled, megvan az alapvető vonzalom. Másrészt több kutatás is kimutatta, hogy elsősorban az arcvonások, viselkedés alapján választunk partnert, és hacsak nem vagy féllábú leprás, a testalkat nem fogja nagyon lerontani az összhatást.
2018. jan. 31. 10:23
 5/7 anonim ***** válasza:
97%
Utolsóval egyet értek. Tetejébe a nők nem olyan vizuálisak, mint a pasik, szóval nem annyira a látványra gerjednek. Hanem viselkedésre, érintésre, bánásmódra.
2018. jan. 31. 10:31
 6/7 Sunshinedoll ***** válasza:
35%

Nem. Azért szerintem elég jó képet lehet valakiről kapni ruhában. Aki szőrösebb volt, azon látszott pólóban is, a karján, arcán, mellkasán stb. Látszik, ki nagyjából mekkora alkat, mennyire izmos, sovány, zsíros stb.

Egy volt, aki annyira nem tetszett, mert soványabb volt, mint amilyennek tűnt (téli időszak, nagy pulcsik lol), de annyira nem zavart, s-ggfej nem vagyok, hogy ezért lépjek le, ha már odáig eljutottam valakivel lol.

2018. jan. 31. 14:59
 7/7 anonim ***** válasza:
76%

Félhomályban csináltuk, szóval nem sokat láttunk egymásból, meg én amúgy is izgultam kicsit, meg boldog is voltam, annyira nem érdekeltek ilyen apróságok.

Igen, szőrös és van egy kis hasa de szeretnivaló férfi, aki ezerszer bizonyította már, milyen jó ember. :)

28n

2018. jan. 31. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!