Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Zúgtatok már bele sztárba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zúgtatok már bele sztárba felnőttként?

Figyelt kérdés

Néztem egy sorozatot és az egyik szereplő nagyon megtetszett, pedig nem is kifejezetten jóképű, de valami mégis megfogott benne. Éjjel vele álmodtam, egy szórakozóhelyen találkoztunk, de a színésszel, nem a karakterrel. Most úgy érzem, meghalok, ha nem lehet az enyém :D nézem a többi filmjét egész nap :D

Ti kibe estetek bele?

tegnap 21:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Időnként van, hogy nagyon megtetszik egy színész, persze, ez tök normális. Ilyenkor megnézek tőle pár filmet, interjút, ilyesmi.

Szerelemnek ezt nem mondanám, mivel nem ismerem, és valószínűleg nem is bírnám az illetőt a való életben.

Többnyire nekem egy általa játszott karakter tetszik, ezt csak kivetítem a színészre.

tegnap 21:43
 2/8 anonim ***** válasza:

persze Steven Segálba

36f

tegnap 22:12
 3/8 anonim ***** válasza:
70%
Sajnos kóros álmodozóként csak beléjük
tegnap 22:16
 4/8 anonim ***** válasza:
70%
Volt rá példa bizony. Szerelmes voltam egy férfi színészbe.
tegnap 22:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Elmulik..
tegnap 22:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem sztárba, a karakterbe, amit játszott. És csak ebbe tudok, élő emberbe nem tudok beleesni, mert nem tudok róla semmit.
tegnap 23:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Van, aki tetszik külsőre, vagy filmben tetszik a karaktere, de ez a max. Tényleges kapcsolat nélkül szerintem nem is létezhet szerelem, max ábrándok.
ma 00:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Par ora es elmulik a hatasa.. ez csak egy alom.
ma 01:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!