Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zúgtatok már bele sztárba felnőttként?
Figyelt kérdés
Néztem egy sorozatot és az egyik szereplő nagyon megtetszett, pedig nem is kifejezetten jóképű, de valami mégis megfogott benne. Éjjel vele álmodtam, egy szórakozóhelyen találkoztunk, de a színésszel, nem a karakterrel. Most úgy érzem, meghalok, ha nem lehet az enyém :D nézem a többi filmjét egész nap :D
Ti kibe estetek bele?
tegnap 21:06
1/8 anonim válasza:
Időnként van, hogy nagyon megtetszik egy színész, persze, ez tök normális. Ilyenkor megnézek tőle pár filmet, interjút, ilyesmi.
Szerelemnek ezt nem mondanám, mivel nem ismerem, és valószínűleg nem is bírnám az illetőt a való életben.
Többnyire nekem egy általa játszott karakter tetszik, ezt csak kivetítem a színészre.
4/8 anonim válasza:
Volt rá példa bizony. Szerelmes voltam egy férfi színészbe.
6/8 anonim válasza:
Nem sztárba, a karakterbe, amit játszott. És csak ebbe tudok, élő emberbe nem tudok beleesni, mert nem tudok róla semmit.
7/8 anonim válasza:
Van, aki tetszik külsőre, vagy filmben tetszik a karaktere, de ez a max. Tényleges kapcsolat nélkül szerintem nem is létezhet szerelem, max ábrándok.
8/8 anonim válasza:
Par ora es elmulik a hatasa.. ez csak egy alom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!