Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi a véleményetek azokról a lányokról akik fiatalon a bunkó, menő fiúkat szerette? Összejönnél ilyen lánnyal felnőttként?
Ő dolga, h mit szeret.
Bunkó, nem menő férfiként nyilván sok esélyem van nála :D
Egyrészt valljuk be, hogy az a nő, aki lánykorában a bunkó és nagymenő suhancokhoz vonzódott, abban nagyobb valószínűséggel fordult meg „pár” farok az évek során. Akinek ez nem probléma, hát „Váljék egészségére!”
Másrészt én max bunkó voltam, vagyok és leszek is, de soha nem számítottan nagymenőnek. Emiatt meg egy kissé gyanús lenne, hogy pont rám hárulna ez a „világmegmentő” feladat, hogy jöjjek össze egy olyan nővel, aki a múltban konkrétan levegőnek se nézett.
Szóval barátnő az jöhet, de egy rongybabákhoz nincs gusztusom. :D
"Szóval barátnő az jöhet, de egy rongybabákhoz nincs gusztusom. :D"
A barátnő is megdugott már jó pár palit valószínűleg.
#6, „A barátnő is megdugott már jó pár palit valószínűleg.”
Attól függ, hogy kinek a barátnője... Szerintem azért az továbbra is elég sokat elárul egy emberről, hogy mikor kikkel és ráadásul mennyivel jön össze, még ha csak átmenetileg is. :D
#7, „Szerinted a pénisztől veszít a nő az értékéből? Ennyire utálod a nemed?”
Huh kicsit magas-labdás hozzászólás… Szerintem amelyik „nő” pénisszel született, az nem nő, hanem férfi. Persze, ha te még így is ugyanolyan értékűnek tartod, akkor az a te magánügyed. A férfiakat meg nem utálom, csak tudod én szimplán heterónak születtem. :D
El kell fogadnunk lányok, hogy a férfiak olyan gusztustalan véglénynek számítanak, hogy ha egyik alánkfekszik, onnantól a többi férfi kevesebbnek lát minket.
Azt hiszem így is teljes életet fogok élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!