Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Felnőttként nagyon gyerekes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felnőttként nagyon gyerekes alkalomra “adni” az első szexet?

Figyelt kérdés

Most lesz augusztusban a születésnapja a páromnak. Eddig kétszer találkoztunk, de még nem volt szex. Azért csak 2x találkoztunk, mert nem élünk közel egymáshoz.

Most tölteném nála majd a jövő hétvégét. Utána meg majd a születésnapján.

Kivárjam a szexszel a születésnapját vagy hülyeség? Lehet, hogy még tini agyam van (bár 23 éves vagyok, ő meg most lesz 24 egyébként), de amúgy is romantikussá szeretném majd tenni azt a napot, így jó lenne majd ezzel megkoronázni. Azonban mivel most is nála leszek 3 napot, kétlem, hogy kibírjuk szex nélkül.

Snassz lenne ezzel várni, vagy maradjak az ötletemnél?

Születésnapra természetesen kapna mást is, nem az lenne az ajándéka, hogy lefekszem vele. Mivel az nem is ajándék, hanem kölcsönös örömszerzés. Az csak a nap csúcspontja lenne majd mindkettőnknek remélhetőleg.

2024. júl. 13. 11:46
 1/8 anonim ***** válasza:
95%
Nagyon gyerekes.
2024. júl. 13. 11:51
 2/8 A kérdező kommentje:

Áááhhh:(

Na jó, akkor éretlen vagyok. Nem tudom hogyan működnek a felnőtt kapcsolatok, mert csak most kezdek belekóstolni. Utoljára a gimiben volt barátom.

2024. júl. 13. 11:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is butaság. Aztán, ha mégsem úgy sikerül, mert pl. a túlzott felpörgestől fél perc alatt elsül és épp a föld alá szeretne süllyedni zavarában, akkor meg ott lesz a fejedben, hogy jaj, elszúrtam a szülinapját.

Szex akkor legyen, ha mindkettőtöknek van hozzá kedve! Hagyjatok időt az összecsiszolódásra mindenféle "most jól kell sikerülnie" elvárások nélkül.

2024. júl. 13. 12:03
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lehet a nap megkoronázása egy eszméletlen jó együttlét akkor is, ha nem az az első alkalom kettőtök között :) Sőt, az én szerény tapasztalataim alapján az első alkalom egy új partnerrel mindig inkább kellemetlen és kínos és bénázás, vagy legalábbis, zömében az, és nem olyan romantikus és meghitt, mint mondjuk már összeszokott párként zajlik. Mire már van "gyakorlat" egymás között, akkor valahogy természetesebben jön minden, és könnyebb különlegessé tenni magát az aktust. Nyilván különleges és jó lehet egy szex elsőre is, de nekem mindig jobb volt, miután már megszoktuk egymás testét, és nem voltak sem meglepetések, sem félelmek vagy szégyenlősködések.
2024. júl. 13. 12:04
 5/8 anonim ***** válasza:
52%
Ha most lesz kedvetek szexelni, szexeljetek. Gyerekes ezzel várni. Lehet a szülinapján borzasztó hasmenésed lesz vagy ki tudja, aztán rossz kedved lesz emiatt, hogy nem jött össze a romantikus este. Akkor szexeljetek, amikor mind a ketten kész vagytok rá és megvan az alkalom, nem kell ezt eseményekhez kötni.
2024. júl. 13. 12:11
 6/8 anonim válasza:
Gyerekes.
2024. júl. 13. 12:31
 7/8 A kérdező kommentje:
Akkor lehet inkább a véletlenre bízom, aztán alakul ahogyan alakul.
2024. júl. 13. 12:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Kár megtervezni ennyire, de azért nem feltétlenül kell a harmadik alkalommal összefeküdni valakival, akit akkor látok életemben harmadjára.
2024. júl. 13. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!